Elifnur Çelik kimdir? Elifnur Çelik nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Elifnur Çelik’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Elifnur Çelik kimdir? Elifnur Çelik kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Elifnur Çelik’nun biyografisini haberimizde derledik…

18 Aralık Müge Anlı: Güldane evine döndü, Nuriye ikizlerine kavuştu mu? Hülya'nın alıkonma iddiası gerçek mi? 18 Aralık Müge Anlı: Güldane evine döndü, Nuriye ikizlerine kavuştu mu? Hülya'nın alıkonma iddiası gerçek mi?

Elifnur Çelik kimdir?

17 yaşındaki Elifnur Çelik, İstanbul Esenyurt’tan kayboldu. 13 Aralık Çarşamba günü okul çıkışında kayboldu. Elif’i annesi ve teyzesi aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Elif’i ablasının eski nişanlısının kaçırdığı iddia ediliyor. Ablasının eski nişanlısı Altuğ, ablasına, “Kardeşini kaçırdım o senin cezan” diye mesaj atmış.

Kim Milyoner Olmak İster Ramazan Çulha kimdir? Kim Milyoner Olmak İster Ramazan Çulha kimdir?

Altuğ'un babası yayına bağlanarak, "Olay savcılığa intikal etmiş. Ben daha önce onu defalarca uyardım. Daha önce böyle olaylar oldu. Ben ailesini, 'Bu kızı kapatın, bağlayın' diye uyardım. Kız her gün bize geliyordu. Ben 'evime gelmesin' diye çok uyardım" dedi.

Editör: Deniz Dalgıç