Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 18 Aralık Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

15 Aralık Müge Anlı: 14 yıl önce evlatlık verilen ikizler bulundu 15 Aralık Müge Anlı: 14 yıl önce evlatlık verilen ikizler bulundu

Filiz Hanım’ın abisi bulundu

Filiz Ersen, 12 Aralık’ta İstanbul Küçükçekmece’den kaybolan yüzde 90 zihinsel engelli abisi Taner’i arıyordu. Müge Anlı, Filiz Hanım’ın abisi kolundaki sevgi izin sayesinde buldu. Taner Bey’in arka arkaya geçirdiği 3 epilepsi krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güldane Taşan evine döndü

37 yaşındaki Güldane Taşan, Kahramanmaraş’tan kaybolmuştu. Mersin’de bir tantunicide işi girdiği öğrenilen Güldane, abisinin ikna çabaları sonucu evine döndü.

Nuriye Yakdemir ikizlerine kavuştu mu?

7 çocuk annesi Nuriye Yakdemir, 14 yıl önce bıraktığı ikizleri Hatice ve Ramazan’ı arıyordu. Müge Anlı, Nuriye Hanım’ın 14 yıl önce bıraktığı ikizleri Hatice ve Ramazan’ı bulduğunu açıkladı. Ancak ikizler anneleri ile görüşmek istemedi. Hatice ve Ramazan kardeşleriyle de görüşmek isteyip istemediğini düşünmek için zaman istedi.

Hülya Çalışkan’ın alıkonma iddiası gerçek mi?

Gökhan Bey’in Hülya Çalışkan, Gökhan Bey ve abisini yıllar önce terk edip başka bir adamla evleniyor. Annesinin 15 yıldır başka bir adamla birlikte yaşadığını söyleyen Gökhan, 15 yılın ardından kendisine bir telefon geldiğini, annesinin onunla görüşmek istediğini anlattı. Fakat beraber yaşadığı adamın bu durumu engelleyip, Hülya Çalışkan’ı alıkoyduğu iddia edildi.

Yayına eşiyle bağlanan Hülya Çalışkan zorla alıkonmadığını belirterek, "Zorla tutulma diye bir şey yok. Benim bir sorunum vardı. O yüzden oğluma ulaştım. Şiddet dayak iddiaları yalan" dedi.

gökhan

Trafik kazası sonrası Enes Batur'dan ilk açıklama Trafik kazası sonrası Enes Batur'dan ilk açıklama

Elifnur Çelik kayıp

17 yaşındaki Elifnur Çelik, İstanbul Esenyurt’tan kayboldu. 13 Aralık Çarşamba günü okul çıkışında kayboldu. Elif’i annesi ve teyzesi aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Elif’i ablasının eski nişanlısının kaçırdığı iddia ediliyor. Ablasının eski nişanlısı Altuğ, ablasına, “Kardeşini kaçırdım o senin cezan” diye mesaj atmış. Altuğ'un, 6 yıllık sevgilisinin kardeşini kaçırdığı öne sürülüyor.

Altuğ'un babası yayına bağlanarak, "Olay savcılığa intikal etmiş. Ben daha önce onu defalarca uyardım. Daha önce böyle olaylar oldu. Ben ailesini, 'Bu kızı kapatın, bağlayın' diye uyardım. Kız her gün bize geliyordu. Ben 'evime gelmesin' diye çok uyardım" dedi.

elifnur çelik

Mustafa Hakkulu kayıp

35 yaşında Mustafa Hakkulu, 13 Aralık Çarşamba günü Adana’dan kayboldu. Evli ve üç çocuk babasının kaybı şüpheli görünse de kendisinin de gitme ihtimali güçlü bulunuyor. Ailesi Mustafa’yı aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Mustafa’nın eski eşi, “Gelsin affediyorum. Çocuklarım için gelsin” dedi.

mustafa hakkulu

Sıdıka Çelik'in katili kim?

Sıdıka Çelik'in gördüğü ihanetin sonu cinayetle mi bitti? Genç kadının katili kim? 8 Ocak'ta Konya Ilgın'daki evinde başından silahla vurulmuş halde bulunan ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden evli ve 3 çocuk annesi Sıdıka Çelik'in şüpheli ölümünde işaretler Ümit'in üzerinde yoğunlaşıyor. Sıdıka Çelik'in şüpheli ölümünde sır perdesi aralanıyor. O gece neler yaşandı?

Editör: Deniz Dalgıç