Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 15 Aralık Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

13 Aralık Müge Anlı: Ali Ersin eşinden ayrıldı mı? Sıdıka Çelik'i kim öldürdü? 13 Aralık Müge Anlı: Ali Ersin eşinden ayrıldı mı? Sıdıka Çelik'i kim öldürdü?

Sevgi izi sayesinde bulundu

Filiz Hanım’ın abisi İstanbul Küçükçekmece’deki evinden 5 gün önce kaybolmuştu. Müge Anlı, Filiz Hanım’a müjdeli haberi vererek abisini bulduğunu söyledi. Kolundaki sevgi izinden tespit edildi.

27 Aralık Müge Anlı: Bengül eski eşi Mustafa Hakkulu'nun ölümünden sorumlu mu? Mevlüt'ü babası mı öldürdü? 27 Aralık Müge Anlı: Bengül eski eşi Mustafa Hakkulu'nun ölümünden sorumlu mu? Mevlüt'ü babası mı öldürdü?

İkizler bulundu

7 çocuk annesi Nuriye Yakdemir’in 14 yıl önce evlatlık verdiği ikizleri bulundu. İkizleri aynı ailenin evlat edindiği öğrenilmişti. Çocuklardan Hatice yayına bağlanarak, “Bizi bırakana kadar keşke kocanı bıraksaydın da böyle tanışmasaydık. sana hiçbir şey demek gelmiyor içimden. Madem çaresizdiniz. Benden önceki kardeşlerimde bu çaresizliği çekmedin de ben doğunca mı çektin bu çaresizliği?" diye sordu. Annesiyle görüşmek istemeyen Hatice'ye düşünmesi için biraz zaman tanındı. 

Sıdıka Çelik'i kim öldürdü?

8 Ocak'ta Konya Ilgın'daki evinde başından silahla vurulmuş halde bulunan 3 çocuk annesi Sıdıka Çelik'in ölümü Müge Anlı'da araştırılmaya devam ediyor.

Taraftarium24 | Galatasaray - Alanyaspor maçı canlı izle Taraftarium24 | Galatasaray - Alanyaspor maçı canlı izle

Sıdıka Çelik'in gözleri ihaneti gören eşini işaret etti. Sıdıka, kocasının kendisini vurduğunu göz hareketleriyle onayladı.

Editör: Deniz Dalgıç