Didem Karataş kimdir? Didem Karataş nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Didem Karataş kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Didem Karataş kimdir? Didem Karataş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Didem Karataş biyografisini haberimizde derledik…

Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Didem Karataş kimdir?

Didem Karataş, 18 Temmuz 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul'da yaşayan Karataş, 173 cm boyunda ve 53 kg ağırlığındadır.

"Bana Amy de" müzikalinde üç farklı karakteri, "Ben İyi Biri Olmadan Önce" filminde hayali oyuncu olan Nazlı karakterini, "Ölüme Randevu" sinema filminde Deniz karakterini ve "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" TV dizisinde bir ajanı canlandırmıştır. Ayrıca "Notre Dame Quasimodo" müzikalinde Esmeralda karakterine hayat vermiştir.

İstanbul Halk Tiyatrosu'nda oyunculuk, İlker Can Karagülle ile sahne dövüş teknikleri, Tümay Özokur Oyunculuk Akademisi'nde kamera önü oyunculuk eğitimi almış ve Trevor Nunn ile "Cat's" müzikali yönetmenliğinde oyunculuk ve dans atölyesine katılmıştır.

Kaynak: Haber merkezi