TBMM Genel Kurulu’nda DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a tokat atan eski Ulaştırma Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu yaşananlarla ilişkin açıklamalarda bulundu. Sabrın da bir sınırının olduğunu ifade eden Karaismailoğlu "Sabrın da bir sınırı oluyor. Maalesef olmaması gereken şeyler ama sebebi sonucu belli olan bir şey. Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor. Keşke olmasaydı" şeklinde konuştu.

İlk kez konuştu

TBMM Genel Kurulu’nda 24 Temmuz günü çıkan tartışmada, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a önce tokat atan, sonra da yumruk ve tekmeler savuran AK Partili Adil Karaismailoğlu, olayın ardından ilk kez konuştu. Trabzon’da partisinin düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’na katılan Karaismailoğlu, "Değerli arkadaşlar sabrın da bir sınırı oluyor. Maalesef olmaması gereken şeyler ama sebebi sonucu belli olan bir şey. Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor. Keşke olmasaydı" ifadelerini kullandı.

Son dakika ! Narin Güran soruşturmasında bir gözaltı daha Son dakika ! Narin Güran soruşturmasında bir gözaltı daha

Ne olmuştu?

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın TBMM’de yaptığı konuşmada “AK Parti hırsızlık yapıyor” ifadelerini kullanmasının ardından Meclis'te gerginlik yaşandı. AK Partili Milletvekili Karaismailoğlu, Bozan'a yumrukla saldırmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi