Danla Bilic’in hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Danla Bilic kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Danla Bilic kimdir? Danla Bilic nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Danla Bilic’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Danla Bilic kimdir? Danla Bilic kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Danla Bilic’in biyografisini haberimizde derledik…

Danla Bilic kimdir?

Neslihan Damla Aktepe 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya'da doğdu. Sosyal medyada bilinen ismi ile Danla Bilic, makyaj içerikli videoları ve vlogları ile tanınan Türk internet ünlüsü.

Çay fiyatlarına yüzde 18 zam Çay fiyatlarına yüzde 18 zam

Aktepe'nin İnternet üzerindeki hareketleri ilk olarak Twitter'da yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti. Daha sonra makyaj içerikli bir YouTube kanalı açan Aktepe'nin kanalı kısa sürede büyük ölçüde abone artışı gösterdi. İlerleyen zamanlarda vlog türündeki videolar da yüklemeye başlayan Aktepe, şarkıcılar, mankenler ve diğer İnternet ünlüleri ile ortak yayımlar yaptı ve çeşitli televizyon programlarına da katılım gösterdi. Kariyeri boyunca Aktepe'nin davranışlarının bir kısmı eleştiriye tabi tutuldu ve bazı şahıs ve kurumlar tarafından hakkında hukuki süreç başlatıldı.

Çerkes asıllı olan Aktepe, İnternet'te kullanacağı ismi seçerken, adını sürekli Danla şeklinde yanlış yazmasından dolayı Danla olduğunu, Bilic kısmının ise Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'e hayranı olduğu için seçtiğini açıklamıştır.

Danla Bilic serveti ne kadar?

İddialara göre; Danla Bilic 15 saniyelik reklam ücreti olarak 150 bin TL ve 180 bin TL aralığında para kazanıyor. Fenomenler arasında en yüksek rakamı talep edenlerden biri olan Bilic'in sosyal medya kazancı adeta dudak uçuklattı.

Editör: Şevval Dalgıç