Sosyal medyada fenomen olan CZN Burak, doğduğu il Hatay'da da büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası afet bölgesine elinden geldiğince yardım etmeye çalışan CZN Burak ile babasının arası açılmıştı.

Kanal D Haber'den Buse Öztürk'e konuşan İsmail Özdemir, "Burak 'Babam beni dolandırdı' diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı. İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir" açıklamasını yapmıştı.

Babasıyla yaşadığı sorunlar sebebiyle davalık olan fenomen, ortaklığını sonlandırıp yeni bir restoran açmıştı. Yoğun tempoda çalışan fenomen özel hayatına dair ilk defa konuştu.

6 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu? 6 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu?

Son olarak Cannes'e gitmesiyle gündem olan Burak Özdemir, Aramızda Kalmasın'a konuştu. Fenomen isim, iki yıllık ilişkisinde terk edildiğini itiraf etti.

‘’Hayatımda şu an biri yok, ama vardı. İki yıldır birlikteydik. Çok çalıştığım için benden ayrıldı. 7 yıldır tatil yapmıyorum. Bu tempom ona ağır geldi. Beni bırakıp gitti. Keşke gitmeseydi. Çünkü onu çok seviyordum.’’

Kaynak: Haber Merkezi