Aralarında sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu'nun bulunduğu 12 kişi, kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan tutuklandı. Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve kardeşine ait olduğu iddia edilen mektuplarda, "Allah'ın adaletine ve Türk mahkemelerine olan inancımı yitirmeyeceğim" yazıldığı görüldü.

Kasım ayında tutuklanan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun psikolojilerinin iyi olmadığı, Polat'ın psikiyatri servisine yattığı öne sürülmüştü. Daha önce Engin Polat'ın ablası, Dilan Polat'ın mektubunu paylaşmıştı. Mektupta, Dilan Polat'ın "Çok özledim. Çok sıkıldık, dayanamıyorum" gibi ifadeler kullandığı görülmüştü.

"Aylardır sorguladığım tek şey neden burada olduğum"

Magazin Gündemi isimli Instagram hesabı, Polat ve Doğu'ya ait olduğu iddia edilen iki mektup paylaştı. Sıla Doğu'nun, mektubunda "Suçsuz yere yazmak zor olan... Aylardır sorguladığım tek şey neden burada olduğum... Aleyhime bir tane bile suç unsuru olmamasına rağmen, haksız bir şekilde tutukluyum. Asla Allah'ın adaletine ve Türk mahkemelerine olan inancımı yitirmeyeceğim" ifadelerini kullandığı görüldü.

"İçim yanıyor"

Dilan Polat ise mektubunda "Ailem... Çocuklarım!! İçim yanıyor, evlatlarım... Dua... İçim ciğerim yanıyor, sızlıyor" dedi.

Anne Hattaway yeniden 'Acemi Prenses 3' başrolünde Anne Hattaway yeniden 'Acemi Prenses 3' başrolünde

Dilan Polat Sıla Doğu mektup

Kaynak: Haber merkezi