Çağan Efe Ak kimdir? Çağan Efe Ak nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Çağan Efe Ak kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Çağan Efe Ak kimdir? Çağan Efe Ak kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Çağan Efe Ak biyografisini haberimizde derledik…

Çağan Efe Ak kimdir?

Çağan Efe Ak genç yaşına rağmen rol aldığı diziler adından söz ettiren başarılı bir isimdir. Nef İlköğretim Okulunda eğitim görmüştür. Mert Ege isminde kendisinden 5 yaş küçük bir erkek kardeşi vardır. İlk dizi oyunculuk deneyimini Bir Gün Bir Çocuk isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Daha öncesinde ise birçok reklam filmi için kamera karşısına geçmiştir.

Göztepe Sivasspor'u 3-2 mağlup etti Göztepe Sivasspor'u 3-2 mağlup etti

Çağan Efe Ak henüz 8 yaşında iken oyunculuk dünyasına giriş yapmıştır. Başarılı oyunculuk kariyerini daha sonra rol aldığı diziler ile devam ettirmiştir.

Günümüz itibariyle TRT1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer almış ve İskender karakterine hayat vermiştir. Bu dizi ile ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Dizide Özgür Ege Nalcı, Leya Kırşan, Deniz Erayvaz, Tuana Naz Tiryaki gibi çocuk oyuncular da yer almıştır.

Kaynak: Haber merkezi