Dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion'dan hayranlarını üzen haber geldi. Şarkıcının kardeşi, Dion'un kaslarını kontrol edemediğini açıkladı. Dion, 2022'de 'katı kişi sendromu' adı verilen nadir görülen bir hastalığa yakalandığını duyurmuştu.

Titanik filminin müziği 'My Heart Will Go On' şarkısı iletüm dünyada adı duyulan Kanadalı şarkıcı Celine Dion, sağlık sorunlarıyla hayranlarını üzdü. Geçtiğimiz yıl nadir görülen 'katı kişi sendromu' adı verilen bir hastalığa yakalandığını duyuran Dion'un kardeşi, şarkıcının son durumunu açıkladı. 

Celine Dion'un kardeşi Claudette Dion, "Çok çalışıyor ama kasları üzerinde kontrol sahibi değil. Kalbimi kıran şey onun her zaman disiplinli olması. Her zaman çok çalıştı. Annemiz ona her zaman ‘İyi yapacaksın, düzgün yapacaksın’ derdi" ifadelerini kullandı.

''Turneye dönmesi zor''

Dion'un kız kardeşi, şarkıcının tam kapsamlı turneye dönme olasılığının düşük olduğunu söyledi. Claudette Dion, "Hem bizim hem de onun hayallerinde amacının sahneye dönmek olduğu doğru. Bu ne kadar gerçekleşebilir, gerçekten bilmiyorum" dedi.

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

Kardeşinin hastalığının nadir görülen bir durum olması sebebiyle tedavinin de zorlaştığını belirten kız kardeş, "Ses telleri kastır ve kalp de bir kastır. Milyonda bir vaka olduğu için bilim insanları çok fazla araştırma yapmamış çünkü çok fazla insanı etkilememiş" diye konuştu.

Editör: Betül Vural