‘İmdat imdat’ şarkısıyla müzik kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Rapçi Çakal (23) ile YouTube’da yayınladığı makyaj videolarıyla şöhreti yakalayan sosyal medya fenomeni Danla Biliç (29) geçtiğimiz yıl yeni bir aşka yelken açmıştı.

Danla Biliç doğum gününde Çakal ile çekilen romantik bir karesini Instagram sayfasından paylaşıp birlikteliklerini ilan etmişti. Sevgilisinin bu paylaşımına ise Çakal "İyi ki doğdun diğer yarım" karşılığını vermişti.

Aşkları dolu dizgin devam eden ve mutluluklarını sosyal medyadan gözler önüne seren ikili hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Danla Biliç’in sevgilisini Instagram’da takipten çıkması ve sevgilisiyle olan fotoğraf karelerini kaldırması ise iddiaları güçlendirmişti. İlişkileri üç ay süren ikili sessiz sedasız yollarını ayırmıştı.

Eski aşklar yeniden gündeme geldi. Genç müzisyen Çakal, yeni şarkısının bir bölümünü sosyal medya hesabından paylaştı. Çakal’ın şarkısında geçen sözler ise Danla Biliç’e gönderme olarak yorumlandı. Çakal’ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens anne oldu Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens anne oldu

Çakal’ın yeni şarkısının sözleri ise şöyle: “Damla damla damlarsın, değerini kaybedince anlarsın. Yeri gelir şarkılarda bağırırsın, günü gelir şarkılarda ağlarsın.’’

Kaynak: Haber Merkezi