Burç uyumu nedir?

Aşkta uyum olmazsa olmazlardan biridir. Birbiriyle uyumlu çiftler bir ömür birlikteliğe giden yolda el ele yürürler. Uyum, sadece birbirinin aynısı olmak demek değildir. Hatta birbirinin aynısı olan kişiler genellikle bir süre sonra ilişkiden sıkılırlar. Aksine aşkta uyumlu olmak, bir denge kurabilmektir. Sizin güçsüz yönlerinizin karşınızdaki kişi tarafından tamamlanmasıdır. 

Burada uyumu belirleyen en önemli şeylerden birisi ise burçlardır diyebiliriz. İki kişinin birbiriyle uyumlu olup olmadığını, ilişkilerinin nasıl şekilleneceğini belirlemede bireylerin burçların önemli bir rol oynar.

En uyumlu burçlar hangileri?

Uyumlu burçlar, ilişkilerinde bir denge kurmayı başarmış burçlardır. Bu burçlar ilişkilerini tek düze yaşamazlar. Kimi zaman tartışır, kimi zaman birbirlerine sinirlenirler. Fakat gönül almasını da bilirler ve nihayet orta yolu bulurlar. Onların bu ufak tefek tartışmaları ilişkinin adeta tuzu biberidir ve ilişkiyi canlı tutar. 

İstanbul Havalimanı'nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı İstanbul Havalimanı'nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı

En uyumlu burçlar ise burçların kendi gruplarından olan kişilerdir. Yani terazi kadını hava grubundan bir erkekle çok daha iyi anlaşırken, boğa kadını toprak grubu bir erkekle çok daha iyi bir uyum yakalar

Burç grupları nelerdir?

Toplamda 12 adet burç bulunur. Burçlar ise kendi aralarında dörtlü bir grup oluştururlar. Bu gruplar Hava, Toprak, Ateş ve Su gruplarıdır.

Hava Grubu: Terazi, İkizler, Kova

Su Grubu: Balık, Yengeç, Akrep

Toprak Grubu: Başak, Boğa, Oğlak

Ateş Grubu: Yay, Aslan, Koç

Burçlar en çok kendi gruplarından kişilerle uyum sağlarlar. Ayrıca su burçlarının toprak burçlarıyla, hava burçlarının ise ateş burçlarıyla daha çok uyumlu olduğu bilinir.

Kaynak: Haber Merkezi