Türk sanat müziği sanatçısı olan Türkiye’nin sevilen ve Diva olarak adlandırılan sanatçısı, sahip olduğu hayran kitlesi ile de dikkat çekmektedir. İşte Bülent Ersoy’un serveti ve mal varlıkları…

Bülent Ersoy’un sahip olduğu gayrimenkulleri şu şekilde sıralamak mümkün:

İstanbul’daki ultra lüks 4 villa,

İstanbul’da 28 daire,

İstanbul Fenerbahçe’deki sauna,

Marmaris’te villa,

Bodrum’da villa,

Fethiye’de benzinlik,

Ayrıca sahip olduğu bazı başka mal varlıkları da şöyle:

30 metrelik lüks yat,

Kiraya verdiği vinç ve dozerler,

Ayrıca özel şoförlerin kullandığı arabaları olmak üzere ekstra sahip olduğu mal varlıkları da vardır.

Bülent Ersoy’un sahip olduğu bir diğer mal varlığı kalemi ile takıları ve giysileridir. Sahip olduğu her takıyı farklı farklı tasarımlar ile ve milyonlar harcayarak edinmiştir. Her konserinde özel tasarlattığı ya da az tasarlanan giysileri ile dikkat çeken Bülent Ersoy bu elbiselere çoğunlukla servet vermektedir.

2 sezon süren ve oldukça popüler olan TRT 1’in popüler dizisi olan Masumlar Apartmanı’nın çekildiği 7 katlı Temel Apartmanını da almak isteği bilinmekte. Bu aparman için istenen paranın 7 Milyon dolar olduğu öğrenilmiştir. Eski bir yapı olması ve önemli bir tarihe sahip olması bu miktarın bu kadar yüksek olmasında önemli bir rol oynamaktadır.

Bülent Ersoy’un takılara olan düşkünlüğü oldukça sık gündeme gelmektedir. Bülent Ersoy’un sahip olduğu en değerli takılardan biri olarak gösterilen takılardan biri bir tane yüzüktür. Bu bahsi geçen yüzük İsrail’de özel olarak yaptırılmış olan ve değerinin 21 milyon TL olduğu bilinen 36 karatlık bir tek taş yüzüktür.

Bülent Ersoy Serveti

İrfan Neziroğlu kimdir? İrfan Neziroğlu kimdir?

Bülent Ersoy’un sahip olduğu servetinin çoğunluğunu sahip olduğu mücevherler ve taşınmaz mallar oluşturmaktadır. Mal varlıklarının güncel fiyatları ortalama hesaplandığında servetinin 50 milyon dolar civarında olduğu düşünülmektedir.

Editör: Ateş Çatıkkaş