Müge Anlı Kader Bıçak kimdir? Müge Anlı Kader Bıçak kimdir?

Kadınların meslek tercihlerinden biri de spikerlik. Spor kategorisi haberlerinde de isimlerini sıklıkla duyuran başarılı kadın spikerlerden biri de Betül İsaoğlu. Peki Betül İsaoğlu kimdir? Betül İsaoğlu kaç yaşında? Betül İsaoğlu hangi kanalda çalışıyor? Betül İsaoğlu nereli? Betül İsaoğlu nereden mezun?

Televizyon izleyicilerinin merakla ve ilgiyle izlediği programlar arasında spor programları ve spor haber kuşaları da yer alıyor. Spor kategorisinde habercilik yapan kadın spikerler de başarılı şekilde mesleklerini sürdüyor. Bu isimlerden biri olan Betül İsaoğlu da internette aranan isimler arasında yer alıyor.

Betül İsaoğlu kimdir?

Betül İsaoğlu, 2017 yılında İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu'ndan mezun oldu. 2018-2019 yılları arasında Başkent İletişim Bilimleri'nde spikerlik, sunuculuk ve diksiyon eğitimleri aldı.  BBN Türk’te hafta sonu saat 18.45’te yayınlanan Spor Bülteni’ni sundu. Stajyerlik eğitimini Beşiktaş TV’de yaptı. Televizyonun ardından Radyo Gedik’te program sunuculuğu yaptı. Haber İstanbul TV’de 7 ay çalıştı. 2020 Ekim tarihinde BBN Türk’te kariyerine devam etti. Hafta içi her gün hem spor hem de haber bülteni sundu. 2023 yılının kasım ayında A Spor'a transfer oldu.

Editör: Halide Tonga