Marina Markova kimdir? Marina Markova nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Marina Markova’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Marina Markova kimdir? Marina Markova kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Marina Markova’nın biyografisini haberimizde derledik…

Anter Anter kimdir? Anter Anter kimdir?

Marina Markova kimdir?

Voleybolcu Marina Markova 27 Ocak 2001 tarihinde Rusya’da dünyaya geldi. 22 yaşındaki Rus voleybolcu kova burcu. Genç voleybolcu Marina Markova voleybol sahalarının uzun boylu sporcuları arasında yerini aldı. 198 cm’lik boyu ile dikkat çeken Markova’nın kilosu ise bilinmiyor. Marina smaçör pozisyonunda sahaya çıkıyor.

Zehra Güneş hayranı

Sultanlar Ligi'nde 6 maçta toplam 138 sayı kaydeden 21 yaşında zirveye çıktı. Yüzde 52 hücum ortalaması yakalayan Rus smaçör bu alanda da ikinci sırada yer aldı. Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi çeken Markova, Zehra Güneş hayranı olduğunu da bildirdi.

Oynadığı takımlar  

2023-2024 sezonunda Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop Spor Kulübü’nde forma giyecek olan Marina Markova, Türkiye’ye ABD’den transfer oldu. Markova daha önce Amerika’da 2019-2021 yılları arasında Syracuse Üniversitesi, 2022-2023 sezonunda da ise Florida Üniversitesi takımlarında forma giydi.

Editör: Sümeyye Aksu