2007 yapımı Barda filmi, sosyal medyada merak ediliyor. Barda filminin konusu nedir? Barda filminin oyuncuları kimlerdir? sorularının cevapları araştırılıyor. Peki Barda filminin konusu nedir? Barda filminin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar…

Barda filminin konusu nedir?

Barda, 2007 çıkışlı bir Türk dram filmidir. Serdar Akar'ın yazıp yönettiği film, 1997'de Ankara Gaziosmanpaşa'da yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilerek hazırlanmıştır.

26. İstanbul Uluslararası Film Festivali'nde, yapılmış en sert Türk filmi olarak sunulmuştur.

Düzenli olarak geceleri arkadaşlarının barına giden yaşları 18 ile 25 arasında değişen bir grup genç; beş yabancının bara gelmesinden rahatsız olur. Ancak buna rağmen son biralarını içip öyle kalkmakta karar kılarlar. Barda çıkan kavga sonucunda gençler, yabancılar tarafından rehin alınır ve sabaha kadar işkence ve tecavüze maruz bırakılırlar. Bu beş kişi, hayatlarında yapamadıkları her şeyin acısını daha önce hiç tanımadıkları bu gençlerden çıkaracaklardır.

Film uyuşturucu ve intikamla gözleri dönmüş bu beş kişinin işledikleri suçların hangi adalete göre cezalandırıldığının sorgulamasını da yapar.

Barda filminin oyuncuları kimlerdir?

Filmde, Nejat İşler, Melis Birkan, Erdal Beşikçioğlu, Hakan Boyav, Serdar Orçin gibi isimler rol almıştır.

Editör: Betül Vural