Aymira Koçaklı kimdir? Aymira Koçaklı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Aymira Koçaklı’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Aymira Koçaklı kimdir? Aymira Koçaklı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Aymira Koçaklı’nın biyografisini haberimizde derledik…

Aymira Koçaklı kimdir?

Aymira Koçaklı Tik Tok hesabından yayınladığı ilk videosu ve daha sonrasında çektiği roman şivesi ile konuştuğu videolar ile dikkat çekmişti. 

7 Temmuz 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var? 7 Temmuz 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var?

1998 doğumlu henüz 24 yaşında olduğu öğrenilen Koçaklı'nın da güzellik merkezi işine girdiği ve kısa sürede birçok şube açarken; sosyal medya hesabından da lüks içerisindeki yaşantısını paylaştığı görülüyor.

Sosyal medya üzerinden kitle oluşturarak lüks yaşamlarından görüntüler paylaşan Yasin-Şule Kayatürk (yasince - sulemsi), Tayyar-Özlem Öz (tayyargiller), Aymira Koçaklı'nın (aymirakk) yanı sıra, Bahar-Nihal Candan kardeşler hakkında ortaya çıkan iddialar gündeme bomba gibi düştü. 

Şatafatlı ve lüks yaşamlarının yanı sıra kendi isimleri adı altında kozmetik ürünleri başta olmak üzere birçok marka da yaratan bu kişilerin, piyasaya sürdüğü ürünlerin birçoğunda da sahtecilik yaptığı ortaya çıktı.

Polat çiftinin ardından gözler diğer güzellik salonu sahibi fenomenlerine çevrildi. Sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Aymira Koçaklı'nın kim olduğu merak ediliyor. Her ay 5 tane güzellik merkezi açtığını belirten Aymira Koçaklı, Polatlar ardından "Masak beni de incelesin." talebinde bulundu. Bu açıklamalar sonrasında hayatıyla ilgili detaylar araştırma konudu olmaya başladı.

Editör: Ateş Çatıkkaş