aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 8 Kasım bölümünde neler olacak?

''44 yaşındaki kızım kendisinden 21 yaş küçük birine kaçtı''

Programa katılan Ümmühan Kayatepe, 44 yaşındaki kızı Semra Kayatepe’nin kendisinden 21 yaş büyük Ramazan Kaplan’la kaçtığını söyledi. Ümmühan Kayatepe, ‘’Kızım 4 aydır kayıp. Ben Ramazan Kaplan ile evlenmelerine izin vermeyince kaçtı. Ramazan Bey beni ölümle tehdit etti’’ dedi.

Gülben Ergen'den Serenay Sarıkaya'ya 'Narin Güran' tepkisi Gülben Ergen'den Serenay Sarıkaya'ya 'Narin Güran' tepkisi

Canlı yayına bağlanan Ramazan Kaplan, ‘’Ümmühan Hanım beni başta kabul etti, ona hizmet ederken beni seviyordu. Kızıyla beraber olduğumu da biliyordu’’ dedi.

Semra Kayatepe de canlı yayına bağlandı. Semra Kayatepe de annesinin ilişkisinden başından beri haberdar olduğunu doğruladı. Semra Kayatepe, ‘’Annemle Ramazan’ın evinde de kaldık. Ben Ramazan’la evleneceğimi söylediğimde annem kabul etmedi. Annem, Ramazan’ın evlilik için üzerime mal vermesi şartı koştu. Ramazan da bir sene sonra verebileceğini söyledi. Annem bunu başlık parası olarak istemedi, evliliğin garantisi olarak istedi. 4 ayda çocuklarımla görüştüm. Çocuklarım evlilik kararıma saygı duydular’’ diye konuştu.

''Temizlik hastası yeğenim kayıp''

Programa katılan Bayram Güler, 31 yaşındaki temizlik hastası yeğeni Zeynep Güler’i aradığını söyledi. Yeğeninin %70 engelli raporu olduğunu söyleyen Bayram Güler, ‘’Zeynep’in yasal sorumluluğu bende. Engelli raporu olmasının sebebi takıntılı temizlik hastası olması. Zeynep ile ablam ilgileniyordu. Siroz hastalığından dolayı ablamı kaybettik. Zeynep’in 6 ay süren bir evliliği de oldu. Zeynep Güler, köye taksiyle gelen yabancı biri ile gitti’’ ifadelerini kullandı.

Yayına, Zeynep Güler’in Ramazan Gedik isimli kişi ile kaçtığı yönünde ihbarlar geldi.

Canlı yayına bağlanan Zeynep Güler’in bir akrabası, ‘’Zeynep Güler’in kendi isteğiyle gittiğini düşünmüyorum. Onu kaçırdıklarını düşünüyorum’’ dedi.

Canlı yayına bağlanan Zeynep Güler’in diğer dayısı Önder Bey, Zeynep Güler kaybolduktan sonraki süreci anlattı. Yeğenini köpeklerle arazide aradıklarını söyleyen Önder Bey, ‘’Zeynep takıntıları için ilaç da kullanıyordu’’ dedi.

Editör: Betül Vural