Selçuksports HD | İnter – Torino maçı canlı izle Selçuksports HD | İnter – Torino maçı canlı izle

Aslı Hünel ile Gelin Evi Havva Gelin kimdir? Aslı Hünel ile Gelin Evi Havva Gelin nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Aslı Hünel ile Gelin Evi Havva Gelin’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Aslı Hünel ile Gelin Evi Havva Gelin kimdir? Aslı Hünel ile Gelin Evi Havva Gelin kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Aslı Hünel ile Gelin Evi Havva Gelin’nun biyografisini haberimizde derledik…

13 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Havva Gelin, çeyizlerini eleştiren Fulya Gelin’i kovdu 13 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Havva Gelin, çeyizlerini eleştiren Fulya Gelin’i kovdu

Aslı Hünel ile Gelin Evi Havva Gelin kimdir?

Haftanın ilk yarışmacı gelini Havva Dünki 25 yaşında ve 3,5 aylık evli. Sivaslı Havva Gelin işletme sahibi.

Havva Gelin, Aslı Hünel ve diğer gelinleri bir sepet Şarköy üzümü ile karşıladı.

Aslı Hünel, Havva Gelin’e desenli tabak seti hediye etti.

Havva Gelin, gelinlere üzüm kompostosu ve yanında lokum ikram etti. Gelinler “İçimiz dışımız üzüm oldu” yorumunda bulundu.

Haftanın ödüllü oyunu havlu sıkma oyunu oldu. Havva Gelin 45 saniyede 4 kilo 150 gram su sıktı.

Salonunda siyah ve gri bir dekor tercih eden Havva Gelin’in aksesuarları beğenilmedi. Gold ve siyah detaylar birbiriyle alakasız olarak değerlendirildi.

Havva Gelin’in beyaz mutfak dolapları, siyahlı grili mutfak dekorasyonu genel olarak beğenilirken, hasır suplalar uyumsuz bulundu.

Havva Gelin, Funda Gelin’i kovdu

Havva Gelin’in yatak odası dekorunda kullandığı hasır suplalar ve diğer aksesuarlar eleştirildi. Yatak örtüsü ve perdeleri beğenilmeyen Havva Gelin’e “Her yeri supla ile doldurmuşsun” yorumu geldi.

3,5 aylık Havva Gelin’in çeyizinde Sivas esintileri görüldü. Havva Gelin, çeyizlerine ağır eleştiri yapan Fulya Gelin’i yatak odasından kovdu.

Sunum peçeteleri olay oldu

Yatak odasında bile supla kullanan Havva Gelin sunum masasında supla kullanmadı. Eksikleri tek tek söylenen Havva Gelin, masasına bıçak koymayı unuttu. Masasında kullandığı peçete ve peçete yüzükleri basit bulunan Havva Gelin ağır eleştiriler aldı.

Editör: Deniz Dalgıç