Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1165. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

10 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Bilge’nin hayatı nasıl değişti? Büyük ödülün sahibi kim oldu? 10 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Bilge’nin hayatı nasıl değişti? Büyük ödülün sahibi kim oldu?

Gelinlerin içi dışı üzüm oldu

Haftanın ilk yarışmacı gelini Havva Dünki 25 yaşında ve 3,5 aylık evli. Sivaslı Havva Gelin işletme sahibi.

Havva Gelin, Aslı Hünel ve diğer gelinleri bir sepet Şarköy üzümü ile karşıladı.

Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi

Aslı Hünel, Havva Gelin’e desenli tabak seti hediye etti.

Havva Gelin, gelinlere üzüm kompostosu ve yanında lokum ikram etti. Gelinler “İçimiz dışımız üzüm oldu” yorumunda bulundu.

Haftanın ödüllü oyunu havlu sıkma oyunu oldu. Havva Gelin 45 saniyede 4 kilo 150 gram su sıktı.

Salonunda siyah ve gri bir dekor tercih eden Havva Gelin’in aksesuarları beğenilmedi. Gold ve siyah detaylar birbiriyle alakasız olarak değerlendirildi.

Havva Gelin’in beyaz mutfak dolapları, siyahlı grili mutfak dekorasyonu genel olarak beğenilirken, hasır suplalar uyumsuz bulundu.

Havva Gelin, Funda Gelin’i kovdu

Havva Gelin’in yatak odası dekorunda kullandığı hasır suplalar ve diğer aksesuarlar eleştirildi. Yatak örtüsü ve perdeleri beğenilmeyen Havva Gelin’e “Her yeri supla ile doldurmuşsun” yorumu geldi.

3,5 aylık Havva Gelin’in çeyizinde Sivas esintileri görüldü. Havva Gelin, çeyizlerine ağır eleştiri yapan Fulya Gelin’i yatak odasından kovdu.

Sunum peçeteleri olay oldu

Yatak odasında bile supla kullanan Havva Gelin sunum masasında supla kullanmadı. Eksikleri tek tek söylenen Havva Gelin, masasına bıçak koymayı unuttu. Masasında kullandığı peçete ve peçete yüzükleri basit bulunan Havva Gelin ağır eleştiriler aldı.

Havva Gelin ve eşi ilişki testinde 2 yanlış yaparak altını kaybetti.

Havva Gelin, diğer gelinlerden toplamda 10 puan aldı. 

Editör: Deniz Dalgıç