Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1164. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

9 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Şeyma Gelin elendi mi? Şeyma Gelin diskalifiye mi edildi? 9 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Şeyma Gelin elendi mi? Şeyma Gelin diskalifiye mi edildi?

Bilge Gelin’nin hayatı nasıl değişti? 

Aslı Hünel ile Gelin Evi haftanın son gününde Bilge Ercanlar’ın evine konuk oldu. Bilge Gelin 32 yaşında ve 9 yıllık evli. Samsunlu Bilge Gelin ev hanımı.

Bilge Gelin, Aslı Hünel’i kızı Elida ile birlikte karşılarken, gelinleri acı biberle karşıladı. 7 yıl önce Gelin Evi’ne katılan Bilge Gelin, değişen hayatıyla yeniden yarışmak istedi. Bilge Gelin, kapısındaki ‘site görevlisi’ yazısının hikayesini anlattı. Eşinin tekstil dükkanını pandemi döneminde kapatmak zorunda kaldıklarını anlatan Bilge Gelin, iflas ettiklerini söyledi. Bilge Gelin, Avcılardaki evlerinden kiralarını ödeyemedikleri için ayrılarak kendilerine Çerkezköy’de yeni bir hayat kurduklarını ve site görevlisi olarak çalışmaya başladıklarını anlattı.

Aslı Hünel, Bilge Gelin’e Türk kahvesi fincanı hediye etti.

Misafirlerine kaymaklı Türk kahvesi ikram eden Bilge Gelin’in sunumu sade ve şık bulundu.

Salonunu 7 yıl içinde baştan sona yenileyen Bilge Gelin’in salonundaki bazı detaylar eleştirilirken, genel havası beğenildi.

Bilge Gelin’in kırmızı, siyah ve beyaz tonlarından oluşan mutfağı ise genel olarak uyumlu bulundu. Sadece bulaşık makinesinin siyaha boyanması beğenilmeyerek eleştirildi.

Urfalı Bilge Gelin, misafirlerine salonun ortasında çiğ köfte yoğurdu.

Bilge Gelin eşiyle ilişki testinden geçerek altın kazandı.

Ödülü kim kazandı?

Bilge Gelin, haftanın ödüllü oyununda toplam 19 çorap eşledi. İrem Gelin 22 çorap ile altın setin sahibi oldu.

Yatak odasında kullandığı gri ve beyaz renkteki post halılar beğenilmezken, yatak örtüsü odayla uyumsuz bulundu.

Bilge Gelin’in çeyizi yeterli olarak değerlendirildi.

Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne

Sunum masası çeşit açısından bol olarak yorumlanırken, sunumundaki bazı detaylar uyumsuz bulundu.

Haftanın birincisi kim oldu?

Bilge Gelin, diğer gelinlerden toplamda 10 puan aldı.

Aslı Hanım’ın puanı ile birlikte toplamda 19 puana oluşarak haftanın birincisi Elif ve Bilge Gelin oldu. Birinciliği paylaşan iki gelin

Editör: Deniz Dalgıç