Bankacılık sektörünün kredi hacmi 13,6 trilyon lira oldu Bankacılık sektörünün kredi hacmi 13,6 trilyon lira oldu

Ana de Armas kimdir? Ana de Armas nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ana de Armas kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ana de Armas kimdir? Ana de Armas kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ana de Armas biyografisini haberimizde derledik…

Ana de Armas kimdir?

Ana de Armas, Küba doğumlu İspanyol oyuncudur. 30 Nisan 1988'de Santa Cruz del Norte, Küba'da doğdu ve oyunculuk kariyerine Küba'da başladı. Daha sonra İspanya'ya taşındı ve burada popüler bir televizyon dizisi olan "El Internado" (2007-2010) ile tanındı.

Ana de Armas, uluslararası alanda tanınmaya başladığı Hollywood kariyerine "Knock Knock" (2015) ve "War Dogs" (2016) gibi filmlerle adım attı. Ancak asıl çıkışını, 2017 yılında Denis Villeneuve'ün yönettiği bilim kurgu filmi "Blade Runner 2049"da Joi karakteri ile yaptı. 2019 yılında Rian Johnson'ın yönettiği "Knives Out" filmindeki Marta Cabrera rolüyle büyük beğeni topladı ve Altın Küre Ödülü'ne aday gösterildi.

Sonraki yıllarda, "No Time to Die" (2021) filminde Paloma karakterini canlandırarak James Bond serisinde yer aldı ve "The Gray Man" (2022) filminde de önemli rollerden birini üstlendi. Ayrıca, 2022 yılında Marilyn Monroe'yu canlandırdığı "Blonde" filmi ile de dikkat çekti.

Ana de Armas, oyunculuk yeteneği ve karizması ile kısa sürede Hollywood'un aranan isimlerinden biri haline gelmiştir. Hem bağımsız filmlerde hem de büyük bütçeli yapımlarda başarılı performanslar sergilemeye devam etmektedir.

Kaynak: Haber merkezi