Selçuksports | Almanya – Danimarka maçı canlı izle Selçuksports | Almanya – Danimarka maçı canlı izle

Vahap Alma kimdir? Vahap Alma nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Vahap Alma’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Vahap Alma kimdir? Vahap Alma kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Vahap Alma’ın biyografisini haberimizde derledik…

Vahap Alma kimdir?

18 Kasım’da Mardin, Midyat’ta doğan Vahap Alma, evli ve 3 çocuk babasıdır. Alma, İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Midyat’ta tamamladıktan sonra Mardin Artuklu Üniversitesi Arkeoloji bölümünden mezun oldu. Kendi kurduğu diş kliniğinde yıllardır diş teknisyenliği yapmaktadır. Sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlenen Alma, bu kuruluşlardan biri MÜSİAD Mardin Yönetim Kurulu üyeliği ve bir dönem teşkilat başkanlığı görevidir. Siyasi kariyerine 2001 yılında AK Parti Midyat Kurucu Üyesi olarak başladı ve daha sonra Midyat İlçe Sekreterliği ve Mardin İl Siyasi Hukuki İşler Başkanlığı gibi görevlerde bulundu. Siyasi kariyeri boyunca birçok programa koordinatörlük yaptı, seçim çalışmalarına katkıda bulundu ve seçim koordinasyon merkezlerinde görev aldı.

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, "Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin elini rahatlatmak amacıyla görevden af talebim, yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucunda kabul edildi." Diyerek görevinden istifa etti.

Kaynak: Haber Merkezi