Taraftarium24 | Nacional - Benfica maçı canlı izle Taraftarium24 | Nacional - Benfica maçı canlı izle

Altuğ Dobluca kimdir? Altuğ Dobluca nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Altuğ Dobluca’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Altuğ Dobluca kimdir? Altuğ Dobluca kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Altuğ Dobluca’nun biyografisini haberimizde derledik…

19 Aralık Müge Anlı: Elifnur’u ablasının eski nişanlısı mı kaçırdı? Mustafa Hakkulu bulundu mu? 19 Aralık Müge Anlı: Elifnur’u ablasının eski nişanlısı mı kaçırdı? Mustafa Hakkulu bulundu mu?

Altuğ Dobluca kimdir?

17 yaşındaki Elif Nur Çelik, 13 Aralık Çarşamba günü İstanbul Esenyurt'tan kayboldu. Elifnur’u kaçıran kişinin ablasının nişanlanmak üzereyken ayrıldığı 6 yıllık eski sevgilisi Altuğ'u Dobluca olduğu iddia edildi. Altuğ’un, Elifnur’un ablası Başak’a attığı mesajlarda "o senin cezan" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Eski nişanlısının 17 yaşındaki kardeşini "ceza olsun" diye kaçıran Altuğ ve Elif nerede? Lise son sınıf öğrencisi Elifnur bulunacak mı?

Bugün Elifnur’un ablası Başak ATV stüdyolarına geldi. Başak, “Biz lise 2’den beri birlikteydik. Aynı liseyi okuduk aynı üniversiteyi kazandık. Babasıyla sorunları oluyordu. Bunlar kaldıramıyordu. Bunlarla baş edemedi. Bunları farklı şekillerde yansıttı. Çevresi olumsuz yönde değişti. Ben olabildiğince ona yardımcı olmaya çalıştım. Ama o hep inkar etti. Anlaşamadık. Altuğ sorunlarını çözemedi. Çözümü maddede buldu. Ben onunla ilişkimi sürdüremezdim” dedi.

Altuğ’un babası Kemal Bey ise yayına bağlanarak, “Ben erkek tarafıyım ama 2 yıldır empati yapıyorum. Kız tarafı gibiyim ama derdimi kimseye anlatamıyorum. ‘Benim oğlumu evinize almayın’ diye defalarca söyledim. Ben bir konuşayım. Derdimi anlatayım. Ben Başak’ı çok severim. Gelinim olmasını canı gönülden isterim. Başak ile birlikte geliyorlardı. Başakla ayrıldıktan sonra üzüldüm. Ben ailesine uyarımı yaptım” diye konuştu. Babası oğluyla konuştuğunu ancak Elifnur’un yanında olmadığını söylediğini açıkladı. Kemal Bey, canlı yayında oğlunu aradı. Ancak telefonun meşgul olduğunu açıkladı.

Yayına bağlanan Altuğ, "Günaydın. Elifnur'la ilgili bilgim yok. Ben de yardımcı olmak için aradım. Okuldan ben almadım. Başak her şey senin yüzünden. İlişkimiz vardı ve bitti" ifadelerini kullandı.

Editör: Deniz Dalgıç