Kurtuluş Kuş: Evliliği tavsiye ediyorum Kurtuluş Kuş: Evliliği tavsiye ediyorum

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 19 Aralık Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

18 Aralık Müge Anlı: Güldane evine döndü, Nuriye ikizlerine kavuştu mu? Hülya'nın alıkonma iddiası gerçek mi? 18 Aralık Müge Anlı: Güldane evine döndü, Nuriye ikizlerine kavuştu mu? Hülya'nın alıkonma iddiası gerçek mi?

Müge Anlı’nın doğum günü

Müge Anlı programa doğum günü kutlamalarıyla başladı. Müge Anlı kendisine gönderilen videolarla, çiçeklerle ve hediyelerle programın açılışını yaptı.

Elifnur’u ablasının eski nişanlısı mı kaçırdı?

17 yaşındaki Elif Nur Çelik, 13 Aralık Çarşamba günü İstanbul Esenyurt'tan kayboldu. Elifnur’u kaçıran kişinin ablasının nişanlanmak üzereyken ayrıldığı 6 yıllık eski sevgilisi Altuğ'u Dobluca olduğu iddia edildi. Altuğ’un, Elifnur’un ablası Başak’a attığı mesajlarda "o senin cezan" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Eski nişanlısının 17 yaşındaki kardeşini "ceza olsun" diye kaçıran Altuğ ve Elif nerede? Lise son sınıf öğrencisi Elifnur bulunacak mı?

Bugün Elifnur’un ablası Başak ATV stüdyolarına geldi. Başak, “Biz lise 2’den beri birlikteydik. Aynı liseyi okuduk aynı üniversiteyi kazandık. Babasıyla sorunları oluyordu. Bunlar kaldıramıyordu. Bunlarla baş edemedi. Bunları farklı şekillerde yansıttı. Çevresi olumsuz yönde değişti. Ben olabildiğince ona yardımcı olmaya çalıştım. Ama o hep inkar etti. Anlaşamadık. Altuğ sorunlarını çözemedi. Çözümü maddede buldu. Ben onunla ilişkimi sürdüremezdim” dedi.

Altuğ’un babası Kemal Bey ise yayına bağlanarak, “Ben erkek tarafıyım ama 2 yıldır empati yapıyorum. Kız tarafı gibiyim ama derdimi kimseye anlatamıyorum. ‘Benim oğlumu evinize almayın’ diye defalarca söyledim. Ben bir konuşayım. Derdimi anlatayım. Ben Başak’ı çok severim. Gelinim olmasını canı gönülden isterim. Başak ile birlikte geliyorlardı. Başakla ayrıldıktan sonra üzüldüm. Ben ailesine uyarımı yaptım” diye konuştu. Babası oğluyla konuştuğunu ancak Elifnur’un yanında olmadığını söylediğini açıkladı. Kemal Bey, canlı yayında oğlunu aradı. Ancak telefonun meşgul olduğunu açıkladı.

Yayına bağlanan Altuğ, "Günaydın. Elifnur'la ilgili bilgim yok. Ben de yardımcı olmak için aradım. Okuldan ben almadım. Başak her şey senin yüzünden. İlişkimiz vardı ve bitti" ifadelerini kullandı.

Mustafa Hakkulu bulundu mu?

Adana Kozan ilçesinde kaybolan 35 yaşında evli ve 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’ndan 13 Aralık Çarşamba gününden bu yana haber alınamıyor. Ailesi ve eski eşi Bengül Güvenç, Mustafa Hakkulu’nu aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Bengül Hanım, eski eşinin kaybına ilişkin şüphelerin kendi üzerine yoğunlaştığını, suçlanmak istemediği için Müge Anlı stüdyolarına geldiğini açıkladı. Bengül Hanım eski eşine seslenerek, “Ben seni affediyorum. Geri dön. Çocukların için dön” dedi.

Bengül, “Mustafa bana yüklü miktarda para getirmez. 300-500 lira çocuklara okul harçlığı oluyordu. Benim borcum var. Ben borçluyum. Mustafa’nın banka kartı dışında kartı yok. Araştırabilirsiniz” diye konuştu.

Editör: Deniz Dalgıç