CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a 'siyasi yasak' cezası CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a 'siyasi yasak' cezası

Türkiye Gazetesi’nden Emrah Özcan’ın aktardığına göre; AK Parti Strateji Ekibi önceki gün parti genel merkezinde bir toplantı yaptı. Toplantıda sahadan gelen raporlar analiz edilirken, yeni yasama döneminde ve kongre sürecinde atılacak adımlar ele alındı.

Edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretinden döndükten sonra, Meclis’in yeni yasama çalışmalarına ilişkin AK Parti milletvekilleri ile teması güçlendirmek için gruplar hâlinde vekillerle bir araya gelecek. Süreci AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve grup başkan vekilleri yürütecek.

Erdoğan görüşmelerde vatandaşın problemlerini bizzat vekillerin ağzından dinleyecek; öneri, talep ve izlenimlerine kulak verecek. Erdoğan’ın ayrıca milletvekilleri ile tecrübelerini paylaşarak, yeni dönemde devamsızlık konusunda uyarması bekleniyor. Erdoğan geçtiğimiz sene, devamsızlık yapan milletvekillerini uyararak “Hakkımı helal etmiyorum” demişti.

Kaynak: Haber Merkezi