Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım AŞ'nin halka arzını onayladı. Peki Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım'ın talep toplama tarihi nedir? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım AŞ'nin lotu ne kadar? İşte detaylar... 

SPK haftalık bültenine göre kurul, Agrotech'in 5,21 liradan halka arz başvurusuna onay verdi. 

2013 yılında kurulan AGROTECH Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. olarak kısa bir süre içinde Türkiye’nin potansiyeli yüksek sektörlerinde uzmanlaşarak katma değeri yüksek üretimlerle büyümeye devam eden bir şirket. 

AGROTECH Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş., 10 yılı aşkın süredir Türkiye ve bölge coğrafyasında (Türkmenistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Kıbrıs, Kazakistan olmak üzere) devam eden yatırımları ve başarılı çalışmaları ile ülkemiz dışında da önemli bir aktör haline gelerek dünyada söz sahibi şirketlerden biri olmayı başardı.

AGROTECH şirketi kendisinden şöyle bahsediyor: 

"AGROTECH birçok sektörde iş ortaklarımız için eğitim, işletim ile danışmanlık hizmetleri vererek, başarılı birçok projeye hayat verdik ve anahtar teslim projeler gerçekleştirdik. Hayata geçirdiğimiz tüm projeleri yazılım, donanım, inovasyon ve Ar-Ge çalışmaları ile desteklemek suretiyle kurumlara özel ve yüksek teknolojiye dayanan çözümler üretiyoruz.  

Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu

Sahip olduğumuz uluslararası deneyim, yüksek teknoloji ve sürdürülebilir üretim anlayışımızla bir yandan topluma bir yandan da ülke ekonomisine faydalı olacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

AGROTECH olarak  çalışanlarımızla ülke istihdamına katkı sağlayarak ülke ekonomimizin gelişmesi, uluslararası piyasalarda dışa bağımlılığımızın azaltılması için çalışmaya devam edeceğiz."

Editör: Halide Tonga