Çalgı Çengi, İşler Güçler, Kardeş Payı, Düğün Dernek, Çalgı Çengi İkimiz, Ailecek Şaşkınız, Baba Parası projelerinde başrolü paylaşan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in dostluğunun bittiği iddiaları uzun süredir gündemde. Konuya ilişkin ilk defa açıklama yapan Cemcir, ''Kırgınlık yok. Kardeş kardeşe, arkadaş arkadaşa kırılmaz. Bizde öyle bir şey yok'' dedi.

Andrew Garfield, yeniden 'Örümcek Adam' olmak istiyor Andrew Garfield, yeniden 'Örümcek Adam' olmak istiyor

Şahsiyet dizisinin galasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Cemcir, Kural'ın düğününe katılmamasının ardından güçlenen küslük iddialarıyla ilgili sessizliğini bozdu. Cemcir, ''Ahmet'le ayrılmış değiliz. Benim çok sevdiğim bir dostum, kardeşim, çok yetenekli bir komedyen ve birlikte çok güzel filmler yaptık. Tekrardan bir araya gelmeme durumumuz olduğunu düşünmüyorum. Bu konularla ilgili çok konuşmak istemiyorum. Kırgınlık yok. Kardeş kardeşe, arkadaş arkadaşa kırılmaz. Bizde öyle bir şey yok. Güzel ve yeni hikayelerin içindeyim'' diye konuştu.

''Ben LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem''

Ahmet Kural'ın düğününe neden katılmadığı sorulan başarılı oyuncu "Ben LCV (Katılım durumu belirtme zorunluluğu) olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Maddi anlaşmazlık söz konusu değil, manevi anlaşmazlıklar olabilir. Ama kardeşler arasında kırgınlık olmaz. Ben kendi başıma bir yolculuk yapmak istiyorum. Instagram'da takipleşiyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Betül Vural