Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 8 Ekim Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

7 Ekim Müge Anlı: Esra Can parasını geri alabilecek mi? 7 Ekim Müge Anlı: Esra Can parasını geri alabilecek mi?

Esma ve İbrahim çifti uzlaşmaya varabilecek mi?

Eşi Esma ameliyat olduğunda yan odadaki refakatçiye aşık olan İbrahim Bey, 2 milyon TL parasından oldu. Esma Hanım, 35 yıllık kocası İbrahim'in 20 yaş küçük sevgilisi Selma'nın bütün birikimleri alıp ortadan kaybolduğu iddiasıyla Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Şevval Sam 'kadın cinayeti' sorularına cevap vermedi Şevval Sam 'kadın cinayeti' sorularına cevap vermedi

Esma Hanım, "Düğünde taktığı takıları, sevgilisinin kızının nişanında harcadı" dedi.

Ibrahim Ve Esma

Hacer Çıraoğlu oğlunu bulabilecek mi?

Hacer Çıraoğlu, 1995 yılında henüz 4 yaşındayken kocasının evlatlık verdiği oğlu Serdar'ı aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. 14 yaşındayken evlenen Hacer Hanım, kocasından şiddet gördüğünü, 3 çocuğunu bırakıp baba evine dönmek zorunda kaldığını, arkasından kocasının çocuğunu evlatlık verdiğini anlattı.

Kızını amcasının yakarak öldürdüğünü söyleyen Hacer Hanım, "Serdar'ı arıyorum. Kaşının ortasında dikiş izi var" dedi. Hacer'in eski kocası Seyfi Birbir, çocuğunu hiç tanımadığı kişilere verdiğini söyledi. Hacer ise "oğlumu babası öldürmüş olabilir" dedi.

30 yıl önce kaybolan çocuğa ne oldu? Seyfi Birbir yaşananları tüm açıklığıyla anlatacak mı?

İsmini vermek istemeyen bir izleyici yayına bağlanarak, "Seyfi çok iyi para kazanan bir adamdı ama kapısının önü meyhane gibiydi. O kadına olmayacak şeyler söylemesin. Hacer Hanım, eski eşinden her gün şiddet görürdü. Çocuklarını ve karısını ıslak çamaşırlarla döverlerdi. O kadının şu an ayakta olması bile güç" dedi.

Hacer Çıraoğlu

Muhabir: Deniz Dalgıç