Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 7 Ekim Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

4 Ekim Müge Anlı: Selçuk Aydın hayatta mı? Esra Can parasını geri alabilecek mi? 4 Ekim Müge Anlı: Selçuk Aydın hayatta mı? Esra Can parasını geri alabilecek mi?

Esra Can parasını geri alabilecek mi?

Evlilik vaadiyle dolandırılan ve 3 milyon TL'sini Hasan Bakan'a kaptıran Esra Can yeniden Müge Anlı stüdyolarına geldi. Esra Can'a destek vermek için Hasan Bakan tarafından dolandırılan diğer kişiler de Müge Anlı stüdyolarına gelerek mağduriyetlerini dile getirdi. Kimi işini kimi ise eşini kaybeden çok sayıda kişi paralarını geri almak istiyor.

Hasan Bakan tarafından dolandırılan mağdurlar savcılığa giderek şikayetçi oldu. Hasan Bakan şikayetçi olanların karşısında dekontla çıkacağını açıkladılar. Mağdurlar şikayetlerini resmiyete dökerken; Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Hasan Bakan, "Perşembe günü stüdyoya geleceğim. Mağdurlara soracağım soruya doğru cevap verirlerse paraları geri vereceğim" dedi.

Esma Hanım aldatıldı, 2 milyon lirasından oldu

62 yaşındaki Esma Hanım, 35 yıllık eşi İbrahim'in hastanede tanıştığı 20 yaş küçük sevgilisi Selma Gündoğdu'ya 2 milyon TL para kaptırdığı iddiasıyla Müge Anlı'ya geldi. 

Esma Ve Ibrahim

Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Esma Hanım, "Düğünde taktığı takıları, sevgilisinin kızının nişanında harcadı" dedi. Hastanede çay içerken tanıştığı kadına 2 milyon TL kaptıran İbrahim, "Biz arada 5 dakika Selma ile konuşuyoruz. Her ay 8 bin TL para alıyorum. Her ay 5 bin TL bir kenara koyuyorum. Biriktiriyorum. 40 bin lira biriktirdim" diye konuştu.

Selma Gündoğdu

Evlatlık verildiğinde 4 yaşında olan oğlu Serdar'ı arıyor

51 yaşındaki Hacer Çıranoğlu, 29 yıllık evlat hasretini dindirmek için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Hacer Hanım, Sakarya'da 1995 yılında evlatlık verildiğinde 4 yaşında olan oğlu Serdar'ı arıyor. Hacer Hanım, "Ben çok küçük yaşta evlendim. Evlatlık verilen oğlum 4 yaşındaydı. Eşime soruyorum. 'Sarhoştum. Kime verdiğimi hatırlamıyorum. Mecbur kaldım' diyor. Benim bir kızımı da amcası yakarak öldürdü. Aradığım benim en büyük oğlum. Biz 97 yılının sonlarında eşimle ayrıldık. Evlatlık verdiğini kendisi söyledi" dedi.

Demet Akalın ve Gülben Ergen arasında ‘idam’ tartışması Demet Akalın ve Gülben Ergen arasında ‘idam’ tartışması

Hacer Çıranoğlu

Muhabir: Deniz Dalgıç