Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 6 Kasım Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı

3 Kasım Müge Anlı: Yusuf Kavuk’a ne oldu? Nazmiye okula dönecek mi? 3 Kasım Müge Anlı: Yusuf Kavuk’a ne oldu? Nazmiye okula dönecek mi?

Volkan kiminle yoluna devam edecek?

Volkan, başkasıyla evliyken Gülcan Birgül’ü kaçırdı. Volkan’ın sevgilisini tutan eli boş kaldı. Kirpiklerine kadar sevilen Volkan’ın aşk acısı nasıl geçecek? Sevgilisiyle mi yoksa üvey eşim dediği Melike ile mi yoluna devam edecek? Melike kocasını bırakmayacağını ve ATV stüdyolarından Volkan ile birlikte çıkacağını söyledi. Kararsız olan Volkan yoluna kiminle devam edecek?

Gülcan Birgül kimdir? Gülcan Birgül kimdir?

Volkan, Melike ve Gülcan arasında bir seçim yapacak. Üvey eşim dediği Melike, Volkan’ı bırakmayacağını belirterek, “Eşim beni seviyor. Kalbi bende. Ben hiç eşimi sevdiğime pişman değilim. Kocamı sahipsiz sandılar. Ben onu bırakmam. Gülcan benim kocamı kendini aklamak için kullandı. Kocamı terk ettiği için mutluyum. Ben Volkan’ın yüreğini sevdim” dedi. Volkan ise, “Gülcan’ın bana ümit vermesi beni çok üzdü. Ben kullanıldığımı düşünüyorum. Gülcan bana dönse artık kabul etmem. Melike Hanım’la konuşmam lazım. Gülcan’ın bana verdiği ümitleri atamadım. Beynim allak bullak. Melike’nin bana güven vermesi lazım. Kızımla kavuşacağım. Acaba kızım bana baba diyecek mi? Bana yabancı gibi mi bakacak?” diye konuştu.

volkan melike gülcan müge anlı

Kızına ilk kez sarıldı

Volkan kızıyla 2 yılın ardından ilk kez sarıldı, “Kızıma kavuştuğum için çok mutluyum. DNA istiyorum ama zorla yapamam” ifadelerini kullandı.

Gülcan Hanım, Volkan’ın Melike’yi seçmesini şaşkınlıkla karşıladı. Gülcan “Ben Volkan’ın ağlamasına inanmıyorum. Sahte gözyaşlarıdır. Ben sahte takıları ona geri veriyorum. Ondan kurtulacağım için çok sevindim. Sevdim ama buraya kadarmış” dedi.

melike volkan

Volkan’dan Gülcan’a: Beni hiç mi sevmedin?

Gülcan’ı çok sevdiğini belirten Volkan, Gülcan’ın gözlerinin içine bakarak “Hiç mi beni sevmedin? Sevmediysen neden kaçtın?” diye sordu. Volkan, “Gülcan’ın beni bırakmaması istiyorum ama zorla güzellik olmaz. Beni kalbinde bitirmemiş. Beyninde bitirmiş. Bir telefon kadar uzağındayım. İsterse yine ona giderim. Madem beni sevmeyecektin neden böyle yaptın? Baştan yapsaydın” diye konuştu. Volkan’ın tavırları karşısında sinirlenen üvey eş Melike, “Ne yapmaya çalışıyorsun Volkan? Çocuğumuzu alıyoruz gidiyoruz buradan” dedi. Volkan, Melike’nin ısrarı üzerine “biraz düşünmek istediğini” söyledi.

Volkan, “Gülcan’ı seviyorum. Melike evi dağıttığında benim için bitti. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Aşktan yana hiç şansım olmadı. Ben Gülcan’ı aldığımda yeni bir hayat kurmak istedim. Ben hep mi hatalıyım? Siz hiç hata yapmadınız mı? Hep Volkan mı haksız? Bırakın ya. Biraz da beni bırakın. Ben o kadar size baktım. Yedirdim içirdim. Ben Gülcan’ı Kıbrıs’a götürecektim. Ben Gülcan’ı almak için buraya geldim” dedi.

Volkan, Gülcan ile sohbet uygulamasında tanıştığını söyledi. Gülcan'ın önceki gün sohbet odalarında gezdiğini söyleyen Volkan, "Bu uygulamada kötü şeyler dönüyor. Kapatılsın. Benim içimdeki her şeyi Rabbime havale ediyorum. İçimdeki duyguları Allah biliyor" ifadelerini kkullandı.

"Son bir kez elimi tutsun"

Gözyaşlarına boğulan Melike, "Beni dinleyin. Ben rahatsız bir kadınım. Ben Volkan'ı istiyorum. Çocuğumun babasız kalmasını istemiyorum. Çocuğumun babasız büyümesini istemiyorum. Bizde bir şey yok. Geçineceğiz" ifadelerini kullandı.

Melike, Volkan'a yalvararak, "Lütfen son bir kez elimi tutsun. Kızımızı birlikte büyütelim. Ben hiç onu aldatmadım. Bir düşün Volkan ne olur yapma böyle" sözleriyle ağladı. Volkan ise Melike'nin sözlerine sırt çevirerek, "Ben bir daha ne o çukura girerim. Ne de o çukurun yanından geçerim. Ben karanlıktan çıkmak istiyorum" dedi.

Melike, Volkan'ın ayaklarına kapanarak "Bütün gururumu ayaklar altına alarak yalvarıyorum Volkan bana geri dön. Beni bir dinle" dedi. Volkan kesin bir dille istemediğini belirtti.

Yusuf Kavuk kimdir? Yusuf Kavuk kimdir?

Bilgehan çifti, Müge Anlı'yı ziyarete geldi

Gökçe ve Caner Bilgehan, isteme günü aile içinde yaşadıkalrı bir anlaşmazlık nedeniyle kaçarak evlenmişti. Bilgehan çifti dolandırıldıkları için Müge Anlı'ya başvurmuştu. Kaçtıktan sonra İstanbul'a gelerek ev tutmuş ancak kredi çekerek 180 bin lira borcun altına girmişlerdi. Çalışmaya başlayan çift borçlarını kapatıp kendilerine yeni bir hayat kurdu. Müge Anlı'yı ziyarete geldiler. 

bilgehan çifti

Yusuf Kavuk bulundu mu?

Bursa’da şüpheli kayıp. 1 çocuk babası aşçı Yusuf Kavuk'tan 126 gündür haber alınamıyor. Zaman geçtikçe ümitler azalıyor.

Yusuf’un sevgilisi olduğu iddia edilen Derya, Yusuf’u Harun isimli biriyle tanıştırdı. Yusuf’un ailesi, Yusuf’un kaybından Harun ve Derya’yı sorumlu tutuyor.

Harun’un yanından kaybolan Yusuf hayatta mı? Yusuf, Ramazan isimli arkadaşına Harun’dan tehdit aldığını mı söyledi? Yusuf’un Derya ile sınırları aşan arkadaşlığın sonu ne oldu?

yusuf kavuk-1

Editör: Deniz Dalgıç