Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 3 Kasım Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

2 Kasım Müge Anlı: Gülcan Birgül 18 gün sonra bulundu, Nazmiye ablasının ölümünden sorumlu mu? 2 Kasım Müge Anlı: Gülcan Birgül 18 gün sonra bulundu, Nazmiye ablasının ölümünden sorumlu mu?

Yusuf Kavuk’a ne oldu?

Bursa'dan 4 Temmuz'da şüpheli şekilde kaybolan aşçı Yusuf Kavuk nerede? Yusuf’un sevgilisi olduğu iddia edilen Derya, Yusuf ile sevgili olduğu iddialarını reddederek, "Yusuf ile Harun'u ben tanıştırdım" dedi.

Harun, "Yusuf'u Derya aracılığıyla tanıdım. Yusuf ile karşılıklı otellerde kaldık. Herkes ayrı kendi oteline gitti. Yusuf Kavuk ve Derya arasında sevgililik ilişkisi yoktu. Derya Yusuf'tan kardeşim diye bahsederdi. Derya'nın abisiyle tanışıyor. Yusuf'un kaybolduğunu polisten öğrendim" dedi.

yusuf kavuk

Nazmiye okula dönecek mi?

Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye Tutaner, Müge Anlı'nın uzun süren ikna çabalarına rağmen okula gitmek istemediğini söyledi. NAzmiye, "İçimde okuma isteği yok" sözleriyle Müge Anlı'nın teklifini reddetti.

Volkan Bey üvey eşi ile yüzleşti

Volkan'ın üvey eşi Melike, "Kocamı kirpiklerine kadar seviyorum. Sen benim kocama şeytan diyemezsin. Sen nerden çıktın? Kocama acındırdın kendini. Bir de alışveriş yapmışsın. Ben de alışveriş yaptım. İmza attım. O senet falan değil. Ben DNA testini kabul etmiyorum. Kocamı alıp gideceğim burdan. Ben kocamı seviyorum, istiyorum Beni aldatabilir. Şaşırmıştır. Ne olacak?" dedi. Volkan ise kararsız olduğunu söyledi.

Volkan Bey önceki gün Gülcan Hanım'ın ailesini tercih etmesi karşısında gözyaşlarına hakim olamayarak, "Gülcan beni çok sevdiğini söylüyordu. Neden beni bırakıp ailesine gitti? Gülcan'a çok bağlandım. Eşinden şiddet görüp dayak yiyordu. Gel beni al dedi. Onu aldım. Onu ilk gördüğümde ona öyle bir sarıldım ki beni kokladı öptü. Ben onu iyileştirdim. Her gece doktora götürdüm. Ağrıları vardı. Sevgimle iyileştirdim. Mutluluğu Gülcan'da buldum. Onu gelinim yapacaktım. Meyve yiyerek film izliyorduk. Gülcan benden hamile olabilir. Bizim bebeğimiz olacak bunu hissediyorum. Erkek olursa çocuğumuzun adını Yağız koyalım demiştik" dedi.

"Volkan, Melike'ye dönsün"

Volkan'ın annesi yayına bağlanarak, "Oğlumun üzülmesini istemiyorum. Oğlum Melike'ye geri dönsün. Melike gelsin benim evime. Çocuğu da var. Başımın tacıdır" diye konuştu. Volkan ise Melike'ye dönmeyeceğini söyledi.

Editör: Deniz Dalgıç