Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 2 Kasım Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

Gülcan Birgül kaybının 18. gününde bulundu

Evli ve 3 çocuk, 3 torun sahibi 42 yaşındaki Gülcan Birgül kayıp. 15 Ekim Pazar günü Bursa İnegöl'den kaybolmuştu. Gülcan Birgül kaybının 18. gününde bulundu. Gülcan’ın kendisinden 16 yaş küçük ve evli Volkan isimli bir kişiye kaçtığı öğrenildi. Gülcan Hanım’ı aramak için Müge Anlı’ya başvuran Gülcan Hanım, Volkan Bey’den barışmak amacıyla gelen lokumu istemedi. Gülcan’ın annesi Gönül Hanım, “Babası kızımın adını hep gülmesi için Gülcan koydu ama kızımı hep üzdüler, ağlattılar. Kızım rahat etmedi. Ben Volkan’ın lokumunu istemiyorum. Kızımı istiyorum” dedi.

müge anlı gülcan birgül

Gülcan’ı günler sonra bulan Müge Anlı, acılı anne ve kızı günler sonra kavuşturdu. Gülcan yanında kaçtığı Volkan’ı da getirdi. Volkan’ın getirdiği lokumu istemeyen anne, “Ben sadece kızımı istiyorum. Müge Hanım bizim damada ihtiyacımız yok. Bizim damattan bıkmıştım zaten. İkincisini istemiyoruz. Babasının maaşı var. Başkasına ihtiyacımız yok” diye konuştu.

volkan bey ve gülcan hanım

Gülcan Birgül kendi isteği ile Volkan'ın yanında olduğunu belirterek, "Ben çocuklarımı yanıma alacağım. Kızımı kocama bırakmayacağım. Ben her gün depresyonlar yaşadım. Kötü günler geçirdim" dedi. Volkan Bey ise, "Gönül Hanım'a bir şey söylemek istiyorum. Tam 25 yıl bir insanla evli. Bunun 20 yılı şiddet ve aklınıza gelmeyecek küfür, baskılarla yaşıyormuş. Benim almamı mı bekliyordunuz? Ben sahip çıkınca mı Müge Anlı'ya çıkıp sahip çıkmak istediniz? Ben Gülcan'ı almadan önce Müge Anlı'ya kızına başvurabilirdin. Emniyete sığınabilirdiniz. Sizin oğlunuz da evli biriyle birlikte yaşıyor. Benim evli birini yanıma almam neden sorun oluyor? Ben kendi eşimle anlamadığım için boşanıyorum" diye konuştu.

Gülcan Hanım, "Ben çocuklarıma çok düşkünüm. Ailemin yanına döneceğim" sözleriyle ailesinin yanına dönmek istediğine karar verdiğini açıkladı. Annesi gözyaşları içinde "Kimsenin gücü evlatlarımla beni ayırmaya yetmez. Ben torunlarımı da yanıma alacağım. Hepsine kapım kanatlarım açık. Anadan ötesi yoktur. Kimse insana 1 dilim bedava ekmek vermez" dedi. Volkan "Kızın 20 seneden beri şiddet görüyordu. Ben kızını alınca mı haberin oldu?" diye sordu.

14 yaşındaki Merve Erol bulundu

14 yaşında 9. Sınıf öğrencisi Merve Erol, 31 Ekim'de İstanbul Bağcılar’dan kaybolmuştu. Anneannesi ve dedesi ile yaşayan Merve Erol babası ile hiç görüşmemiş. Annesi de 6 yıl önce hayatına son vermişti. Okula gidiyorum” deyip evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Merve Erol Müge Anlı'nın dikkatli izleyicileri sayesinde bulundu. Bir alışveriş merkezinin yakınlarında bulunan Merve'yi dayısı Muhsin Karagüney aldı. Endişeler son bulurken, Merve kaçtığı için pişmanlık duyuyordu. Merve yaptığından dolayı pişman olduğu belirterek, "Bir daha böyle bir şey yapmayacağıma herkesin önünde söz veriyorum. Siz beni bulmasanız da ben geri dönecektim" dedi.

merve erol

Masterchef 23. bölüm yayınlandı: Masterchef 24. bölüm fragmanı izle Masterchef 23. bölüm yayınlandı: Masterchef 24. bölüm fragmanı izle

Nazmiye ablasının ölümünden sorumlu mu?

İki çocuk annesi Nevrigül Alan'ın şüpheli ölümünde soruşturma devam ediyor. Nevrigül'ün kız kardeşi Nazmiye, Müge Anlı'nın uzun süren okula gitme konusunda ikna çalışmalarını sonuçsuz bıraktı. "Ben yasaklı maddeden uzaklaştım" diyen Nazmiye evine dönerken Barış ile evlenmek istediğini belirtti.

nazmiye

Editör: Deniz Dalgıç