Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 3 Ocak Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

5 Ocak Müge Anlı: Ayşe Kumru eşyalarını almak için gelen yetkililere zorluk çıkardı, Mehmet Ali Özdemir'e ne oldu? 5 Ocak Müge Anlı: Ayşe Kumru eşyalarını almak için gelen yetkililere zorluk çıkardı, Mehmet Ali Özdemir'e ne oldu?

Mehmet Ali Özdemir kayıp

41 yaşındaki 3 çocuk babası Mehmet Ali Özdemir, Hatay Antakya'dan arabasıyla birlikte kayboldu. Arabası daha sonra kapısı açık halde bulunmuş. Hasan Bey, Mehmet Ali Özdemir'i aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Bulunan araçta hafif bir sürtünme ve kan izine rastlanmış. 

9 gündür kendisinden bir haber alınamayan Mehmet Ali eşi ve ailesi ile sorun mu yaşadı? Yayına bağlanan Mehmet Ali Bey'in eşi Meryem Hanım, kocasının kendisini dövmediğini ve gözaltının morarmadığını açıkladı.

Mevlüt Ozan Atlar'ın başına ne geldi?

Mevlüt Ozan Atlar'ın kaybında şüphelerin odağında baba Mehmet Atlar bulunurken, Mehmet Bey, oğlunun kaybından arkadaşı Hüseyin'i sorumlu tutuyor.

Miray Akay Rus dizisinde başrol oynayacak Miray Akay Rus dizisinde başrol oynayacak

Aysu Ayaz bulundu

19 yaşındaki yüzde 50 zihinsel engelli Aysu Ayaz, Ankara Polatlı'dan kayboldu. Alt komşusu evli 7 çocuk babası Fevzi Yıldırım tarafından Şanlıurfa'ya kaçırıldığı iddia edilmişti. Fevzi ise yayına bağlanarak, "Aysu beni seviyor. Benim yanımda. Kızın sıkıntısı yok. Hiçbir zorlama yok. Kendi rızasıyla geldi. Ayrı evde yaşıyoruz. Eşim bu işe ne diyecek? Kimse üzerine kuma kabul etmez ama bu her tarafta var. Bir tek ben de değil. Hangi kadın üzerine kuma gelmesini kabul eder ki. İkisi de benim ailem. Hiçbir sorunum yok. Beni istediğinde evindeyim. İstemediği zaman çocuklarıyla birlikte yaşar. Ben Aysu'ya şartları sundum. O kabul etti. Ben kimseyi zorlamıyorum. Yüzde 50 zihinsel engelli olduğunu bilmiyorum. Hastaneye götürdüm. Öyle bir şey yok" açıklamasında bulunmuştu.

Bugün yayına bağlanan Aysu, "Babamdan nefret ediyorum. Dayak yiyordum. Dönmeyeceğim" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi