Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 21 Aralık Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

20 Aralık Müge Anlı: Ezel’in yengesi hayatını kaybetti, Mevlüt’ü babası mı öldürdü? 20 Aralık Müge Anlı: Ezel’in yengesi hayatını kaybetti, Mevlüt’ü babası mı öldürdü?

Mustafa Hakkulu öldürüldü mü?

Adana Kozan ilçesinde kaybolan 35 yaşında evli ve 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’ndan 13 Aralık Çarşamba gününden bu yana haber alınamıyor. Ailesi ve eski eşi Bengül Güvenç, Mustafa Hakkulu’nu aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Bengül Hanım, eski eşinin kaybına ilişkin şüphelerin kendi üzerine yoğunlaştığını, suçlanmak istemediği için Müge Anlı stüdyolarına geldiğini açıkladı. Bengül Hanım eski eşine seslenerek, “Ben seni affediyorum. Geri dön. Çocukların için dön” dedi.

Mustafa Hakkulu kimdir? Mustafa Hakkulu kimdir?

Bengül, “Mustafa bana yüklü miktarda para getirmez. 300-500 lira çocuklara okul harçlığı oluyordu. Benim borcum var. Ben borçluyum. Mustafa’nın banka kartı dışında kartı yok. Araştırabilirsiniz” diye konuştu.

Ünlü oyuncu Margot Robbie anne oluyor Ünlü oyuncu Margot Robbie anne oluyor

Arabasını bırakarak 150 bin lira ile ortadan kaybolan Mustafa Hakkulu nerede? Mustafa Hakkulu öldürüldü mü? Mustafa Hakkulu yaşıyor mu? Mustafa Hakkulu'nun eski eşi Bengül gerçekleri saklıyor mu?

Bengül’ün eski eşi kaybolduktan sonra defalarca şehir dışına çıktığı ve soranlara eski eşinin vefat ettiğini söylediği iddia edildi.

Bengül Güvenç kimdir? Bengül Güvenç kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi