Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 20 Aralık Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

19 Aralık Müge Anlı: Elifnur’u ablasının eski nişanlısı mı kaçırdı? Mustafa Hakkulu bulundu mu? 19 Aralık Müge Anlı: Elifnur’u ablasının eski nişanlısı mı kaçırdı? Mustafa Hakkulu bulundu mu?

Ezel’in yengesi hayatını kaybetti

Ezel’in yengesi hayatını kaybetti. 33 yaşında Tuğba Aslanhan son yolculuğuna uğurlandı. Annesi ve ablaları perişan oldu. Tuğba, son günlerini bir hayale tutunarak mutlu geçirdi. Kayınbiraderi tedavi parasını heba etmişti.

ezel'in yengesi tuğba aslanhan

Mevlüt’ü babası mı öldürdü?

Kaybolduğu zaman 20 yaşında olan Mevlüt Ozan Atlar, 20 Nisan 2012 tarihinde Karaman’dan kayboldu. Mevlüt’ün annesi, eşinin alkol problemi olduğunu ve kendilerine şiddet uyguladığını söyledi. Evladından yıllardır haber alamayan acılı anne, oğlu Mevlüt'ü babasının öldürdüğünü iddia etti.

Oğlunun acısına daha fazla dayanamadığını dile getiren acılı anne, şunları söyledi:

"Kocam Mehmet alkolikti. Bana ve çocuklarıma sürekli şiddet uyguluyordu. Bize çok çektirdi. En küçük nedenden kavga çıkarıp bize şiddet uygulardı. Oğlum Mevlüt kaybolmadan önce babası Mevlüt'ü vurdu. Mevlüt yaralandı. Oğlumdan 18 saçma çıkarıldı. Bu olaydan sonra oğlum arkadaşlarını toplayıp babasını dövdü. Babası Mevlüt'e dava açtı. Dava devam ederken Mevlüt kayboldu. Dört kızım bir oğlum var. Ben artık oğlumun bir mezarı olsun istiyorum. Oğlumun başına bir şey geldiyse bunun neden kocam Mehmet'tir. Ben yıllarca diğer çocuklarım için susmak zorunda kaldım. Çocuklarımı benden almasından korktum. Korkmaya devam ediyorum. Mevlüt kaybolduktan sonra ben çocukları alıp İzmir'e taşındım. Resmi olarak evliyiz ama babası oğlumu öldürdü."

mevlüt ozan atlar

Mevlüt'ün babası Mehmet Bey yayına bağlanarak, "Beni döven çocuğu ben merak etmem. Japonya'ya gittiğini duydum" dedi.

Mustafa Hakkulu bulundu mu?

Adana Kozan ilçesinde kaybolan 35 yaşında evli ve 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’ndan 13 Aralık Çarşamba gününden bu yana haber alınamıyor. Ailesi ve eski eşi Bengül Güvenç, Mustafa Hakkulu’nu aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Bengül Hanım, eski eşinin kaybına ilişkin şüphelerin kendi üzerine yoğunlaştığını, suçlanmak istemediği için Müge Anlı stüdyolarına geldiğini açıkladı. Bengül Hanım eski eşine seslenerek, “Ben seni affediyorum. Geri dön. Çocukların için dön” dedi.

Bengül, “Mustafa bana yüklü miktarda para getirmez. 300-500 lira çocuklara okul harçlığı oluyordu. Benim borcum var. Ben borçluyum. Mustafa’nın banka kartı dışında kartı yok. Araştırabilirsiniz” diye konuştu.

Arabasını bırakarak 150 bin lira ile ortadan kaybolan Mustafa Hakkulu nerede? Mustafa Hakkulu öldürüldü mü? Mustafa Hakkulu yaşıyor mu? Mustafa Hakkulu'nun eski eşi Bengül gerçekleri saklıyor mu?

Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a evlenme teklifi etti Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a evlenme teklifi etti

Elifnur Çelik bulundu

Müge Anlı, 13 aralık Çarşamba günü 17 yaşındaki Elifnur Çelik'in sağlıklı bir şekilde bulunduğunun müjdesini verdi.

Editör: Deniz Dalgıç