Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 2 Ocak Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

29 Aralık Müge Anlı: Mustafa Hakkulu cinayetinde sıcak gelişme; 2 kişi cezaevinde, 1 kişi ev hapsinde 29 Aralık Müge Anlı: Mustafa Hakkulu cinayetinde sıcak gelişme; 2 kişi cezaevinde, 1 kişi ev hapsinde

Ayşe Kumru ve ailesinin çöp ev krizi

Eşiyle problemleri olduğunu anlatan Ayşe, “Eşim evlilik adamı değildi. Parasını insanlara veriyordu. Ben söylediğim zaman benim üzerime gelip çocukların yanında şiddet uyguluyordu” dedi. Ayşe Hanım eşiyle ayrıldıktan sonra ikinci el eşyaları toplamaya başlamış ve bir süre sonra bu bir rahatsızlığa dönüşmüş. Kızı Kübra, Müge Anlı’ya başvurarak, “Kapıların açılmadığı, yataklara yatılmayacak noktaya geldik. Annem senelerdir bunları toplamış. Güç sarf etmiş. Onlardan ekmek kazanmış ve vazgeçmesi kolay olmuyor” diye konuştu.

ayşe kumru

Ayşe Kumru kimdir? Ayşe Kumru kimdir?

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te büyük ödülün sahibi kim oldu? MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te büyük ödülün sahibi kim oldu?

Ayşe Hanım, "Kocam Vedat çocuklarıma ve bana bağırıp şiddet uyguluyordu. Bana yardım etmiyordu. Ben de kendim başta bunu iş olarak görüp yapmaya başladım. Sonra iş kontrolden çıktı. Komşularım da bana veriyordu. Şimdi yapamıyorum. Gücüm yetmiyor" dedi. Eşinden boşanmak isteyen ancak eşi boşanmaya yanaşmayan Ayşe Hanım, "Ben eskiden çok titiz bir kadındım. Müge Anlı beni kurtarsın bu durumdan. Kocamı karşıma getirsin. Boşanmamıza yardımcı olsun" diye konuştu.

Kübra Kumru, "Ben kolay bir çocukluk geçirmedim. Öfkemin nedeni bu. Hep hırçındım. Annem ve babam yüzleşirse her şey düzelecek. Annemin böyle olmasının nedeni babam" dedi.

kübra kumru

Mehmet Ali Özdemir kayıp

41 yaşındaki 3 çocuk babası Mehmet Ali Özdemir, Hatay Antakya'dan arabasıyla birlikte kayboldu. Arabası daha sonra kapısı açık halde bulunmuş. Hasan Bey, Mehmet Ali Özdemir'i aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Bulunan araçta hafif bir sürtünme ve kan izine rastlanmış.

8 gündür kendisinden bir haber alınamayan Mehmet Ali eşi ve ailesi ile sorun mu yaşadı? Yayına bağlanan Mehmet Ali Bey'in eşi Meryem Hanım, kocasının kendisini dövmediğini ve gözaltının morarmadığını açıkladı. 

mehmet ali özdemir

Aysu Ayaz kayıp

19 yaşındaki yüzde 50 zihinsel engelli Aysu Ayaz, Ankara Polatlı'dan kayboldu. Alt komşusu evli 7 çocuk babası Fevzi Yıldırım tarafından Şanlıurfa'ya kaçırıldığı iddia ediliyor.

Fevzi yayına bağlanarak, "Aysu beni seviyor. Benim yanımda. Kızın sıkıntısı yok. Hiçbir zorlama yok. Kendi rızasıyla geldi. Ayrı evde yaşıyoruz. Eşim bu işe ne diyecek? Kimse üzerine kuma kabul etmez ama bu her tarafta var. Bir tek ben de değil. Hangi kadın üzerine kuma gelmesini kabul eder ki. İkisi de benim ailem. Hiçbir sorunum yok. Beni istediğinde evindeyim. İstemediği zaman çocuklarıyla birlikte yaşar. Ben Aysu'ya şartları sundum. O kabul etti. Ben kimseyi zorlamıyorum. Yüzde 50 zihinsel engelli olduğunu bilmiyorum. Hastaneye götürdüm. Öyle bir şey yok" dedi.

aysu ayaz

Kaynak: Haber Merkezi