Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 18 Ocak Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

17 Ocak Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir'in katili kim? Meryem eşi Mehmet Ali Özdemir'in ölümünü nasıl karşıladı? 17 Ocak Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir'in katili kim? Meryem eşi Mehmet Ali Özdemir'in ölümünü nasıl karşıladı?

Ahsen Nur 2 kız kardeşi ve babasına kavuştu

Yıllar önce cami avlusuna bırakılan ve bir ailenin evlat edindiği Ahsen Nur Yıldırım, önceki gün annenin hayatını kaybettiğini öğrenirken, babası ve 2 kız kardeşini buldu. Diğer kız kardeşi Sude'nin de evlatlık verildiği öğrenildi. Ahsen, babası Mustafa ve ablası Buse ile ilk kez aynı sofraya oturdu.

Müge Anlı, 3. kız kardeş Sude'nin işi dolayısıyla stüdyoya gelemediğini ancak onlara bir hediye gönderdiğini açıkladı. Ahsen, Babası Mustafa Bey'in ilk evliliğinden olan ablası Büşra ile kavuştu. 

Buse yayının ardından bir kız kardeşlerinin daha kayıp olduğunu, annesinin 2010 yılında Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakıldığını ve adının Buket olduğunu açıkladı. Babası Mustafa Bey ise bu bebekten haberi olmadığını söyledi.

İsmini vermek istemeyen bir izleyici yayına bağlanarak, Necmiye Hanım'ın 98 yılında bir kliğine götürüldüğünü, direkt doğumhaneye götürüldüğünü ve bir erkek bebekle çıktığını söyledi. Ancak bebeğin babası İsmail Bey'in bebeğe bakamayacağını söylediği, Sefaköy'de bir klinikte çocuğu bırakıp çıktıklarını açıkladı. 

Yayına bağlanan dayı, "Olay olmuş ama biz çocuk görmedik. Bir tane daha bebek var. Bebeğin nerede olduğunu bilmiyorum" dedi.

ahsen nur yıldırım

Mehmet Ali Özdemir'in katili kim?

Mehmet Ali Özdemir toprağa verildi. Cenazede Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem'e yüklenildi. Mehmet Ali Özdemir'i kim neden öldürdü? Müge Anlı'da Mehmet Ali Özdemir cinayeti işlenmeye devam ediyor.

Gökhan Tombak'ın katili aranıyor

Burdur'un Bucak ilçesinde evli ve 2 çocuk babası olan 38 yaşındaki Gökhan Tombak, evinin önünde av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Gökhan Tombak'ın eşi kocasının katil ya da katillerini bulmak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Cinayet mahalinde şüphe uyandıran ayakkabı izi araştırılıyor.

Kaynak: Deniz Dalgıç