Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 17 Ocak Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

16 Ocak Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir'in katili kim? Mehmet Ali Özdemir'in kim öldürdü? 16 Ocak Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir'in katili kim? Mehmet Ali Özdemir'in kim öldürdü?

Hatay’da şüpheli şekilde ortadan kaybolan Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi çalılıkların dibinde bulunmuştu. Mehmet Ali Özdemir’in ateşli silah yaralanması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Mehmet Ali Özdemir’in eşi Meryem Özdemir gözyaşları içinde eşinin ölüm haberini aldı. Meryem, “Keşke kaçmış olsaydı ama ölmüş olmasaydı. Elim ayağım dolaştı birbirine. O saatte uçmak için uçak bulamadık. Otobüsler doluydu. Ben 2 gün müsaade istedim. Gelip kafamı dinlemek istedim. 2 gün müsaade edin ufacık detay varsa hatırlayayım dedim. Haberi aldıktan sonra benim kafam yerinde değil. Şuan ruh gibi geziyorum. Çocuklar neden ağlıyorsun diye soruyor. Hem benim canım hem çocuklarımın canı gitti. Herkes bir acı yaşarken ben dört acı yaşıyorum. Ben dün öğrendim. Sebzelerle ilgili bilgim yok. İnşallah en kısa zamanda katilleri ortaya çıkar. Sadece cenazeyi görmek istiyorum. İzin vermeyecekleri söylendi. Benim umudum vardı. Haberi aldıktan sonra o umut bitti. Eşimi görmek istiyorum. Elini tutmak istiyorum. Çocuklarım 'ölü' ne demek diye soruyor” dedi.

meryem özdemir-1

Ahsen Nur Yıldırım, 20 Ağustos 2022 tarihinde camiiye bırakılmıştı. Müge Anlı ailesini arayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Ahsen Nur'a gelişmeleri aktardı. Ailesinin bulunduğunun müjdeli haberini alan Ahsen Nur Yıldırım, ablası Buse'ye kavuştu. Ancak annesinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Müge Anlı, Ahsen'in 3 kız kardeş olduklarını açıkladı. Evlatlık verilen 3. kız kardeş Sude aranıyor. Ahsen Nur'un biyolojik babası Mustafa Bey de Müge Anlı stüdyolarına geldi ve kızı Ahsen ile kavuştu. 

Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti

Dakikalar içinde 3. kız kardeş yayına bağlandı. Sude, kardeşlerine ve babasına "Merhaba" dedi. 

ahsen yıldırım ailesine kavuştu mu  

Kaynak: Haber Merkezi