Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 17 Kasım Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

16 Kasım Müge Anlı: Derya Yıldırım kaybının 6. gününde bulundu, Tuğçe Kantık ve Fatma Yüzen aranıyor 16 Kasım Müge Anlı: Derya Yıldırım kaybının 6. gününde bulundu, Tuğçe Kantık ve Fatma Yüzen aranıyor

Fatma Yüzen kaybının 101. gününde bulundu

38 yaşındaki Fatma Yüzen, 8 Ağustos Salı sabahı İstanbul Güngören’den kaybolmuştu. Kuaföre gideceğini söyleyerek evden çıkan ve tüm parasını yanına alıp giden Fatma Yüzen’den uzun zamandır haber alınamıyordu. Fatma’nın annesi kızını aramak için Müge Anlı’ya gelmişti. Fatma Hanım kaybının 101. Gününde bulundu. Canlı yayına bağlanan Fatma Hanım hayatından endişe ettiği için kaybolduğunu belirterek, kendi düzenini kurduktan sonra çocuklarını yanına alacağını açıkladı. Fatma Hanım’ın annesi, “Kızım lütfen gel. Birlikte yaşayalım. Ben senin devamlı arkandayım. Benim senden başka neyim var? Bir sen varsın kızım. Kocan sana zarar veremez” dedi.

Fatma Yüzen kimdir? Fatma Yüzen kimdir?

Fatma Hanım, eşinden şiddet gördüğünü belirterek, “Eşim saçımı kazıdı. Kaşlarımı kazımak istediğinde ‘Çocuklarım yüzüme bakınca üzülür kaşlarımı kazıma’ dediğim halde kaşlarımı da kazıdı. Ben aylarca dışarı çıkamadım. Ben kendi düzenimi kurduktan sonra çocuklarımı yanıma alacağım” ifadelerini kullandı. Eşinin kendisini Ordu’da Özbek bir kadın ile aldattığını anlatan Fatma Hanım, “Ben de eşimden intikam almak için onu aldattım. Yanlıştı kabul ediyorum. Daha sonra eşim ceza olması için kaşımı ve saçlarımı kazıdı. Ben şu an iyiyim. Can güvenliğim eşim Mustafa'dan dolayı yok” diye konuştu.

Fatma'nın eşi Mustafa: Eşimden özür diliyorum, evine geri dönsün

Fatma Hanım'ın eşi Mustafa canlı yayına bağlanarak, "Ailem Fatma'nın yaptığı o hatadan dolayı bana 'Ya öldür ya da boşa sokağa at' dediler. Ben Fatma'yı sokağa atmamak için öyle bir şey yaptım. Benden korkmasın. Özür dilerim hata ettim. Gelsin çocuklara baksın. Boşanalım. Ben ödeyeyim. Bütün masraflarını karşılayayım. Gelsin boşanalım. Ben eve de gelmem. İstediği bir yerde ev tutsun. Her ay 20-30 bin ne gerekiyorsa ödeyeceğim. Çok şükür maddi durumum da iyi. Saçını kestiğim için özür dilerim ama ben onu ya sokağa atacaktım ya da böyle cezalandıracaktım. Çocuklarını seviyorsa gelsin evinde otursun. Çocuklarının başında dursun. Çocuklara yazık. Ben çocuklarıma bakamıyorum. Onlara annelik yapamıyorum. Çocuklar okula aç gidip aç dönüyor. Saçını kesmesem seni eve alamayacaktım bunu sen de biliyorsun. Ayrıca ben seni hiçbir zaman seni aldatmadım. Başkalarının lafına bakıp gözünle görmeyeceğin şeye inanma. Ben namazımda niyazımdayım. Ben onurlu bir adamım. Ben başka kadına kafamı çevirip bakmamışımdır" dedi.  

Fatma, "Benim saçlarım, kaşlarım uzadı. Ama benim o gün yaşadıklarım unutulacak şeyler değil. Ben aylarca geceleri uyku uyuyamadım" diye konuştu. 

fatma yüzen-1

Sunay Zeybek kayıp

44 yaşında 2 çocuk annesi Sunay Zeybek, 15 yıldır nikahsız birlikte olduğu eşi ve çocuklarıyla birlikte Denizli’de yaşıyordu. 2 Kasım’da evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Kocası Mehmet Ali Görel, “ 2 çocuğumuz var. Her şey güzel gidiyordu fakat Sunay kaybolmadan birkaç ay önce babasında kaldı. Orada bizden soğudu. Biri aklına mı girdi bilmiyoruz. Biz bir aileyiz. Yuva kurduk. Bu yuvanın bozulmasını istemiyorum. Onu çok seviyorum. Ben eşim kaybolduktan son 27 kilo verdim. Eşimi çok seviyorum. Kaybetmek istemiyorum. Çok yorgun durumdayım. Ben devam etmek istiyorum” dedi.

Mehmet Ali Beyin eşi, “Başka yuvalar yıkılmasın. Çocuklar ağlamasın. Sunay eve geri dönsün. Başka birine gittiyse bize yaptığı rezilliği başkasına yapmasın diye geldim” diye konuştu.

sunay zeybek

2017’de kaybolan Nazmiye Yaldız bulundu mu?

Hamsin Bey, 2 çocuk annesi 2017 yılında kaybolan Nazmiye Yaldız’ı arıyor. Hamsin Bey, beraber yaşadığı Nazmiye’nin o dönem Fatih isimli bir kişiyle görüştüğünü ve sonradan o kişiden şikayetçi olduğunu anlattı. İfade vermeye çağırılan Fatih’in cebinden mavi lolipop çıktığı öğrenildi.

Nazmiye'nin teyzesi Meryem Yıldız yayına bağlanarak, "Ben de Nazmiye'den 2017 yılından beri haber alamıyorum. Hırsızlıktan hapis yattı" dedi. 

Sharon Stone'a, Bodrum'da Beşiktaş forması hediye edildi Sharon Stone'a, Bodrum'da Beşiktaş forması hediye edildi

Yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir adam, "Fatih Averbek Sakarya'da tavuk çiftliğinde çalışıyordu. Fatih eski eşine, 'Seni parçalasam tavukların önüne atsam seni yer bitirirler' demiş. Bunu size anlatmak istedim" diye konuştu. 

Begüm Alkan kayıp

14 yaşındaki Begüm Alkan, Pazartesi günü İstanbul Esenler'den kayboldu. Begüm'ü aramak için gelen annesi kızının psikolojik rahatsızlığı olduğunu belirterek, 4. kez kaybolduğunu açıkladı.

begüm alkan

Editör: Deniz Dalgıç