Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1166. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

13 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Havva Gelin, çeyizlerini eleştiren Fulya Gelin’i kovdu 13 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Havva Gelin, çeyizlerini eleştiren Fulya Gelin’i kovdu

Serum torbasında limonata sunumu şaşırttı

22 yaşındaki Tuğba Türkmen 6 aylık evli. Sinoplu Tuğba Gelin satış danışmanı.

Tuğba Gelin, karşılamada diğer gelinlere bal yedirdi.

Aslı Hünel, Tuğba Gelin’e nevresim takımı hediye etti.

Tuğba Gelin, gelinlere limon serumlu sunum hazırladı. Serum torbasındaki limonata beğenilmedi ve içilmedi. Ağır eleştiriler alan Tuğba Gelin gözyaşlarına hakim olamadı.

Tuğba Gelin’in salonunda kullandığı aksesuarlar beğenilmeyerek eleştirilere maruz kaldı. Tuğba Gelin’in grili mavili koltukları rahat bulunmadı.

Tuğba Gelin’in mutfağındaki mini kahve köşesinin yanındaki baharatlar olumsuz eleştiriler aldı. Gelinler, evye ve mutfak tezgahındaki lekeli görüntüden rahatsız olduklarını dile getirdi.

Haftanın ödüllü oyununda Tuğba Gelin 7 kilo 50 gram su sıktı.

Tuğba Gelin’in yatak odasındaki hediye at tablosu beğenilmezken, metal panosu ile diğer aksesuarlar alakasız olarak değerlendirildi.

6 aylık Tuğba Gelin’in çeyizindeki oyalı yazmalar beğenilirken; kazak, ansiklopedi ve işlemeli kadehin çeyiz olarak konulmaması gerektiği belirtildi.

Tuğba Gelin’in sunum masası el örgüsü suplalar ve peçete yüzükleri ile öne çıkıyor.

Tuğba Gelin ve eşi ilişki testinde tüm soruları bilerek altını kazandı.

Yalı Çapkını yeni sezon 77. Bölüm full izle, Yalı Çapkını 78. Bölüm Fragman izle Yalı Çapkını yeni sezon 77. Bölüm full izle, Yalı Çapkını 78. Bölüm Fragman izle

Tuğba Gelin gelinlerden toplamda 8 puan aldı.

Editör: Deniz Dalgıç