DEM Parti’den Bahçeli’nin ‘iç barışı sağlamak’ sözlerine yanıt

‘Kürt meselesinde yeni bir süreç başlar mı?’ tartışmalarına yanıt veren DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, “Bunlar iç barıştan bahsediyor, ya da bu savaşa karşı yeni bir ivme kazandırmak isterler siyaseten. Elbette bütün bunlar konuşulup tartışılacak konular ama böyle bir niyetleri olduğu halde MGK'nin sonuç bildirgesindeki beş maddenin ilk üçü Kürtleri daha fazla nasıl öldürürüz, üzerine endekslenmiş üç madde. Böyle mi sağlanacak iç barış?” dedi.

MHP'li ismin oğluna 30 yıla kadar hapis talebi

Yunanistan'dan süper yatla bavul içinde getirilen 12 kilo uyuşturucuya ilişkin olarak eski MHP İstanbul il yöneticisi Güven Adıgüzel'in oğlu Tunahan Adıgüzel'in de aralarında olduğu 6 kişiye yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı.

Özgür Özel'den kadın cinayetleri tepkisi: İktidar kadınları koruyamıyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu iktidar kadınları eşit görmüyor, koruyamıyor. AK Parti’nin kadınları hedef alan projelerinin en büyüğü İstanbul Sözleşmesi'nden tek kalemden çıkmasıdır" dedi.

Erdoğan: Gençlerimizi popüler kültürün insafına terk edemeyiz

Erdoğan, "Gençlerimizin sosyal medyanın ve dijital mecraların, her türlü melanetin bulunduğu karanlık dehlizlerinde yitip gitmelerine seyirci kalamayız" ifadelerini kullandı.

İstanbul'un barajları alarm veriyor: Su seviyesi en düşük seviyede!

İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı ortalama yüzde 36,48'e kadar düştü.

'10 Manşette Bugün' | 7 Ekim 2024 '10 Manşette Bugün' | 7 Ekim 2024

Cinsel istismar ve darp sonucu yaşamını yitiren Sıla bebeğin cenazesi toprağa verildi

Tekirdağ'da cinsel istismara uğraması ve darbedilmesi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 2 yaşındaki , son yolculuğuna uğurlandı.

Bahçeli: DEM Parti’ye uzattığım el ‘Türkiye partisi’ olun teklifidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’nin 3. Yasama Yılı’nın açılışında DEM Partili milletvekilleri ile tokalaşmasına yönelik konuştu. Bahçeli, “Uzattığım el, 'Gelin Türkiye partisi olun, teröre cephe alın, gelin bin yıllık kardeşliğimizde kenetlenin' temenni ve teklifidir” dedi.

DNA testi sonuçlandı: Mezardaki ceset Cem Garipoğlu'na ait çıktı

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarından alınan DNA örneklerinde sonuçlar açıklandı. Alınan örnekler Garipoğlu'nun ailesiyle eşleşti.

Burs ve kredi başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs/kredi başvurularının başladığını duyurdu.

Sözcü gazetesinin genel yayın yönetmeni 17 yıl sonra değişti Sözcü gazetesinin genel yayın yönetmeni 17 yıl sonra değişti

Dışişleri Bakanlığı: Türk vatandaşları Lübnan’dan deniz yoluyla tahliye edilecek

Dışişleri Bakanlığı, Lübnan'dan ayrılmak üzere başvuran Türk vatandaşlarının deniz yoluyla tahliyesinin yarın yapılacağını bildirdi.

Muhabir: Şevval Dalgıç