Narin’in baba evinde öldürüldüğü kesinleşti

Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında başsavcılık yeni bulgulara ulaştı. Elde edilen yeni bulgular ve delillerde Narin’in 21 Ağustos günü saat 15.15’te eve gittikten kısa bir süre sonra boğularak öldürüldüğü kesinlik kazandı.

Semih Çelik’in babasının ifadesi ortaya çıktı

İstanbul'da 19 yaşlarındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i katledip hayatına son veren Semih Çelik'in babası Adem Çelik, ifadesinde oğluna dair detayları ve olay günü yaşananları anlattı.

AYM 'KHK'li tazminat alamaz' hükmünü iptal etti

AYM, KHK ile ihraç edilip görevine iade edilen kamu görevlilerine tazminat verilmeyeceğine ilişkin KHK hükmünü oy birliğiyle iptal etti.

Son seçim anketi: Ekonomik kriz AK Partiye, normalleşme süreci CHP'ye oy kaybettiriyor!

Piar Araştırma, ekim ayı anketinin sonuçlarını açıkladı. 26 ilde, 2 bin 420 katılımcı ile yapılan araştırmada vatandaşlara “Bu Pazar seçim olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz” sorusu yöneltildi.

2024 Nobel Tıp Ödülü'nün kazananları belli oldu

2024 Nobel Tıp Ödülü'nü "mikroRNA'nın keşfi ve gen düzenlemesi" çalışmalarından dolayı ABD'li Victor Ambros ve Gary Ruvkun kazandı.

Recai Kutan hayatını kaybetti

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan yaşamını yitirdi.

Ege KYK Yurdu’nda taciz iddiaları: Kadın öğrenciler erkek yurduna yerleştirildi Ege KYK Yurdu’nda taciz iddiaları: Kadın öğrenciler erkek yurduna yerleştirildi

CHP’nin 81 il başkanından Gülşah Durbay’a 'destek' açıklaması

CHP’nin 81 İl Başkanı, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a destek açıklaması yaptı.

Cinsel istismara uğrayan Sıla bebek hayatını kaybetti

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde şiddet ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki 'nin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

İkbal Uzuner'in babasının ifadesi ortaya çıktı

Fatih'te Semih Çelik tarafından öldürülen İkbal Uzuner'in babası Hasan Uzuner'in ifadeleri ortaya çıktı.

Ayhan Bora Kaplan: Sinan Ateş davasında beni gizli tanık yapmak istediler

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, Sinan Ateş davasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kaplan, "Gizli tanık olarak ifadem alınmak istendi" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi