Naci Görür: İstanbul’da her an deprem olma ihtimali yüzde 47’ye çıktı

Bursa Mudanya merkezli depremleri ardından İstanbul'un büyük Marmara depremine ne kadar hazır sorusu yeniden gündeme geldi. Profesör Naci Görür'e göre İstanbul'da her an deprem olma riski yüzde 47’ye çıktı.

Rekabet Kurumu, İçim Süt ve Meysu'ya yaklaşık 180 milyon TL ceza kesti

Rekabet Kurumu, İçim Süt markasıyla bilinen Seher Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret AŞ ile Meysu Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkındaki soruşturmaları, taraflarca sunulan uzlaşma metinlerinin kabul edilmesi dolayısıyla sonlandırdı. İki markaya toplam 179 milyon 466 bin 386 liralık ceza uygulanmasına karar verildi.

Kuryeye çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu yurt dışına kaçtı

Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un 2 Aralık'ta yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı.

'10 Manşette Bugün' |  7 Aralık 2023 '10 Manşette Bugün' |  7 Aralık 2023

Akşener: Atsız'ın şiiri ne zamandan beri birilerine gönderme sayılıyor?

Trabzon'da 'Teşkilat Buluşması'nda konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, çarşamba günü grup toplantısında Nihal Atsız’dan okuduğu şiirdeki ‘korkak yavaş’ ifadesinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a gönderme iddiasına yönelik tartışmalara tepki gösterdi. Akşener, "Atsız'ın şiiri ne zamandan beri birilerine gönderme sayılıyor?" dedi.

DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu: Asgari ücret yılda bir kez değil 4 kez güncellenmelidir

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, "Yüksek enflasyon koşullarında asgari ücret yılda bir kez değil 4 kez güncellenmelidir" dedi.

İsrail savaş kabinesi bakanının oğlu Gazze'deki çatışmada öldürüldü

İsrail'in eski genelkurmay başkanı ve şu anda savaş kabinesinde bakanlık yapan Gadi Eisenkot'un oğlu Gazze'de öldürüldü.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken: İsrail, operasyondaki önceliğinden çok uzaklaştı

The Washington Post'ta yer alan habere göre, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail'in askeri operasyonlarında yapmayı kabul ettiği şey savaşçı olmayan (sivillerin) kayıpların azaltılmasına öncelik verilmesi iken ‘gerçek sonuçlar’ arasında ‘boşluk’ olduğunu söyledi.

İstismara uğrayan Sıla bebek ilaçlara tepki vermiyor İstismara uğrayan Sıla bebek ilaçlara tepki vermiyor

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'yla görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Hamas rehine kurtarma girişimi devam ederken 1 İsrailli rehinenin öldüğünü duyurdu

İsrail, Gazze Şeridi boyunca askeri operasyonlara devam ediyor. Hamas ve İsrail kanadından açıklamalar da geliyor. Hamas’ın son yaptığı açıklamadaki iddiasına göre, sabah saatlerinde rehine kurtarma girişimi durduruldu. Çıkan çatışmada ise 1 İsrailli rehinenin öldürüldüğünü bildirdi.

Seçil Erzan'ın konuşmaları ortaya çıktı: Güzel para kazanıyorsunuz

Yüksek kâr getirili gizli fon vaadiyle birçok kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle yargılanan Denizbank şube müdürü Seçil Erzan'ın, 2 mağdurla yaptığı konuşmanın ses kayıtları ortaya çıktı.

Editör: Halide Tonga