İsmail Saymaz: Muharrem İnce, İzmir’e ‘evet’ diyebilir

Gazeteci İsmail Saymaz, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin CHP’den İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterilmek istenebileceği yazdı. Saymaz, İnce’nin adaylık teklifine ‘evet’ diyebileceğini öne sürdü.

Optimar anketi: İmamoğlu'ndan en yakın rakibine 12 puan fark

Optimar Araştırma Şirketi’nin geçen ay İstanbul’da 5 bin kişiyle gerçekleştirdiği anketin sonuçları, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en yakın rakibine 12 puan fark attığını gösterdi.

Motorine bir indirim daha bekleniyor

Brent petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar motorinin litre fiyatına yansımaya devam ediyor. Motorinin litre fiyatına bugün yapılan 1 lira 34 kuruşluk indirimin ardından, bu gece yarısından itibaren 87 kuruş daha indirim yapılması bekleniyor.

Doktor Ender Saraç'ın oğlunu istismar ettiği iddia edildi

Doktor Ender Saraç'ın oğlu M. Saraç'a cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü.

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay'dan asgari ücret açıklaması

Asgari ücrete ilişkin açıklama yapan TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ''Bizim rakam telaffuz etmemiz doğru değil'' dedi.

Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı

İki günde 20 saatlik sorguya alınan Seçil Erzan fenalaştı, hemşire serum taktı

Yüksek kâr getirili fon vaadiyle birçok kişiyi dolandırması nedeniyle tutuklanan Seçil Erzan'ın, sorgulanmak üzere çalıştığı bankanın genel müdürlüğünün 18'inci katına götürüldüğü görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, iki günde 20 saat sorgulandığı için fenalaşan Erzan'a serum takıldığı görüldü.

Işıkhan'dan asgari ücret için tek zam açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret görüşmelerine ilişkin, "Temmuz ayında yaptığımız gibi hızlı bir şekilde inşallah başlayıp, taraflar ile bir araya geleceğiz. Pazartesi süreci başlatacağız. Gelecek yıl için tek zam yapılacak" dedi.

İkinci elde 6 ay, 6 bin km kısıtlaması 6 ay daha uzatıldı

Otomotiv sektöründe spekülatif fiyat artışları ve stokçuluk faaliyetlerine karşı ikinci el araçlarda uygulanan "pazarlama ve satış kısıtlaması" ile "ilan kısıtlamasına" ilişkin düzenlemelerin süresi 1 Ocak 2024'ten itibaren 6 ay süreyle yeniden uzatıldı.

Erdoğan, Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi: Türk vatandaşlarına Yunan adalarında 7 günlük vize sağlanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, “Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız” dedi. Miçotakis de Türk vatandaşlarına Yunan adalarında 7 günlük vize sağlanacağını duyurdu.

Ümit Dikbayır: İYİ Parti’den adaleti ihraç ettiler

İYİ Parti Disiplin Kurulu tarafından ihraç edilen Ümit Dikbayır, şahsına yönelik iddialara ve yaşanan sürece dair TBMM’de basın açıklaması yaptı. Dikbayır, "Ümit Dikbayır’ı İYİ Parti'den ihraç etmediler aslında İYİ Parti’den adaleti ihraç ettiler" dedi. Dikbayır, kendisinin bağımsız milletvekili olarak çalışmalarına devam edeceğini belirterek, "Daha bir ay öncesine kadar üye yapmak için çırpınan insanlar şimdi istifa ediyor" açıklamasında bulundu.

Editör: Selim Ercan