AB'den Türkiye açıklaması: Terörle mücadelede yanınızdayız

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi, İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili kınama mesajı yayınlayarak, "Avrupa Birliği terörle mücadelede Türkiye'nin yanındadır" dedi.

Başak Demirtaş aday olmayacağını duyurdu

Başak Demirtaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmayacağını açıkladı. Demirtaş, "Gelinen aşamada benim adaylık beyanımın bir başvuruya dönüşmemesi konusunda da partimizle ortak görüş birliğine varmış bulunmaktayız" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 6 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 6 Temmuz 2024

Sedat Ocakçı'nın da aralarında bulunduğu 30 kişiye yönelik operasyon

İzmir'de yüksek kar vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçundan haklarında gözaltı kararı verilen holding sahibi Sedat Ocakçı'nın (34) da aralarında bulunduğu 30 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Ocakçı'ya ait holding ve diğer işletmelerde polis ekiplerince arama yapılıyor.

Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırı soruşturmasında gözaltı sayısı 90'a çıktı

İstanbul Adliyesi önündeki polis kontrol noktasına yönelik terör saldırısına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan şüpheli sayısı 90'a yükseldi.

Erdoğan: Depremi günlük siyasi tartışmaların mezesi haline getirmek yanlıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Deprem Konutları Kura Töreni'nde yaptığı açıklamada, depremi günlük siyasi tartışmaların mezesi haline getirmek yanlış olduğunu söyledi. Afetlerle mücadelede Türkiye'yi çok farklı bir seviyeye taşıdıklarını belirten Erdoğan, "Birileri sadece siyasi istismar peşinde koşarken biz dertlere derman olmak için gecemizi gündüzümüze kattık. Yaraları sarma noktasında ortaya koyduğumuz gayretin şahidi bizzat milletimizdir" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 6 Şubat 2024 '10 Manşette Bugün' | 6 Şubat 2024

2024'ün ilk enflasyon raporu yarın açıklanacak: Hangi mesajlar verilecek?

Hafize Gaye Erkan'ın istifasının ardından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, "Enflasyon Raporu 2024-I"in tanıtımı amacıyla yarın bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

MHP, yerel seçimler için 55 adayını daha açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partisinin yerel seçimler için 55 adayını daha açıkladı.

CHP'li Başarır: Hatay'da 2-3 gün içinde anket yapılıp karar verilecek

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Lütfü Savaş'ın yeniden aday gösterilmesi tepkilere neden olurken, CHP Grup Başkanvekili Başarır konuyu yeniden ele alacaklarını duyurdu. Başarır "Hatay'da 2-3 gün içinde anket yapılıp karar verilecektir" dedi.

Bakan Işıkhan duyurdu: Emeklilerin bayram ikramiyesi artacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Emeklilerin bayram ikramiyesinin artırılması talebi var, bu adımlara atmaya hazırız" dedi.

CHP Hatay adayı Lütfü Savaş, adaylıktan çekilmeyeceğini duyurdu

Basın toplantısı düzenleyen CHP Hatay adayı Lütfü Savaş, "Adaylıktan çekilmeyeceğim" dedi.

Editör: Ateş Çatıkkaş