Bakan Koca, Özgür Özel ve Lütfü Savaş Hatay'da protesto edildi

Hatay'da anma etkinliğine katılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel vatandaşlar tarafından yuhalanarak protesto edildi.

'10 Manşette Bugün' | 5 Şubat 2024 '10 Manşette Bugün' | 5 Şubat 2024

AFAD Başkanı Okay Memiş'ten 6 Şubat açıklaması: Gecikme olmadı ama yetişemedik

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıl dönümünde açıklama yapan AFAD Başkanı Okay Memiş, “Gecikme olmadı ama yetişemedik. Yetişmedi, sayı yetişmedi" dedi.

'Palalı Sabri' cinayetinde 6 şüpheli tutuklandı

'Palalı Sabri' olarak tanınan Sabri Çelebi'nin öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 kişiden 6'sı tutuklandı.

Tuzla Piyade Okulu’ndaki soruşturmada karar çıktı

10 Kasım'da Tuzla Piyade Okulu'nda düzenlenen törende yakasına Atatürk resmi takmayan teğmenler ile onlara tepki gösteren teğmenler arasında kavga çıkmıştı. Çıkan kavgayla ilgili yürütülen soruşturmada karar çıktı.

Özgür Özel: Depremi, siyasi gündemin içine alarak istismar etmekten geri durduk

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da yaptığı konuşmada hükümeti eleştirdi. Özel, "Biz bu süreçte ilk günden itibaren bu meseleyi, siyasi gündemin içine alarak istismar etmekten geri durduk" dedi.

Türkiye'nin 2024 yılı nüfusu açıklandı

Türkiye'nin nüfusu, geçen yıl 2022'ye göre 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 kişi oldu.

Bakan Göktaş: E- ticaret yapan kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkânı getiriyoruz Bakan Göktaş: E- ticaret yapan kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkânı getiriyoruz

Çağlayan Adliyesi'ne terör saldırısı: 3 kişi öldü, 3'ü polis 5 kişi yaralandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bugün Çağlayan Adliyesi C Kapısı önündeki kontrol noktasına yönelik terör saldırısı girişimi gerçekleşmiştir. Etkisiz hale getirilen E.Y. ve P.B adlı hainlerin DHKP/C terör örgütüne üye oldukları tespit edilmiştir" dedi.

Erdoğan’dan 'Bir yıl geçti, ortada bir şey yok’ diyen muhalefete: Zahmet olmazsa bir turistik seyahat de buraya yapın

6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde Kahramanmaraş'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muhalefet diyor ki 'bir yıl geçti, ortada bir şey yok.' Kahramanmaraş burada, zahmet olmazsa bir turistik seyahat de buraya yapın" dedi.

İzmir'de bindiği taksinin şoförünü öldüren zanlıya istenilen ceza belli oldu

İzmir'in Gaziemir ilçesinde aracına bindiği taksi şoförünü silahla vurarak öldüren zanlı hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Çağlayan Adliyesi'nde: 34 gözaltı var

Çağlayan Adliyesi'ne gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayın gerçekleştiği alanda inceleme yaptı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tunç, saldırıyla ilgili 34 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

Kaynak: Deniz Dalgıç