Semih Çelik’in babasının polise anlattıkları ortaya çıktı

İstanbul'da vahşice öldürülen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil cinayetleriyle ilgili yürütülen soruşturmada, katil zanlısı Semih Çelik'in geçmişine dair dikkat çekici bilgiler ortaya çıktı. Fatih nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilen ve daha önce suç kaydı bulunmayan Semih Çelik'in, mesleği kasaplık olan babası Adem Çelik ile görüşen polis, baba Çelik'in açıklamalarına da başvurdu.

Üniversiteli Rojin'i arama çalışmaları 9'uncu günde

Van’da kaldığı yurttan çıktından sonra bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i (21) arama çalışmaları, 9'uncu günde de devam ediyor. Daha önce Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bardakçı Mahallesi arasındaki bölgede gölde arama yapan ekipler, bugün İskele sahil tarafına doğru aramalarını yoğunlaştırdı.

İstanbul’da IŞİD'in bomba imalatçısı yakalandı

İstanbul'da düzenlenen operasyonda terör örgütü IŞİD'in bomba imalatçısı olduğu bildirilen bir kişi yakalandı.

Semih Çelik ve İkbal Uzuner’in son görüntüleri ortaya çıktı

Fatih'te İkbal Uzuner'i katleden Semih Çelik'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Semih Çelik'in tek başına yürüyüp surlara çıktığı arkasından da telefonla konuşarak İkbal Uzuner'in surlara çıktığı ve orada yaklaşık 2 saat kaldıkları öğrenildi.

Sanatçı Elif Buse Doğan: Bir sapığım var Sanatçı Elif Buse Doğan: Bir sapığım var

Türkiye'den sonra Suriye de BRICS'e katılmak istiyor

Suriye'nin Rusya Büyükelçisi Beşar Caferi, Suriye'nin BRICS'e katılmak için resmi başvuru yaptığını açıkladı.

'10 Manşette Bugün' | 5 Ekim 2024 '10 Manşette Bugün' | 5 Ekim 2024

Biber gazı fiyatları bir gecede tavan yaptı

Kendilerini daha güvende hissetmek isteyen kadınlar, internet üzerinden biber gazı ve elektro el feneri gibi ürünlere talep gösterdi. Son 48 saat içerisinde pek çok farklı platformda satılan biber gazı ve elektro el feneri ürünleri tükendi.

YÖK'ten 'Üniversite sistemi değişiyor' haberine yalanlama

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), "Üniversite sistemi değişiyor" iddiasının gerçeği yansıtmadığını, Kurul tarafından yürütülen böyle bir çalışmanın bulunmadığını bildirdi.

Özel, Kılıçdaroğlu'nu aradı: Sizin yanınızdaki üç kişiye dava açıyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, haklarında çıkan iddiaları yargıya taşıdı. Özel, 3 isim için Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı.

Mehmet Şimşek: Vatandaşlar farkında olmadan suça bulaşıyor

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) 2022-2024 yılları arasında 280 binden fazla banka hesabının yasa dışı bahis tahsilatı için kullanıldığını belirledi.

Depremde 76 kişinin öldüğü bina için 8 kamu görevlisine soruşturma

Kahramanmaraş Valiliği, depremde 76 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi K Blok’un yıkılmasına ilişkin kamu görevlileri hakkında soruşturma izni verdi. İznin ardından 8 kamu görevlisi hakkında ‘Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ ve ‘Görevi kötüye kullanma’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

Muhabir: Ateş Çatıkkaş