Beşiktaş - Hapoel Shlomo Tel Aviv maçı, güvenlik gerekçesiyle Belgrad'a alındı

Beşiktaş Fibabanka Erkek Basketbol takımı ile İsrail temsilcisi Hapoel Schlomo Tel Aviv arasında 9 Ekim'de oynanacak EuroCup karşılaşması, güvenlik gerekçesiyle Belgrad'a alındı.

İstanbul'da öldürülen İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı

Semih Çelik tarafından öldürülen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze sırasında İkbal ve Ayşenur'un yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

İstanbul'da öldürülen İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da öldürülen İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı

CHP Genel Başkanı Özel, Erdoğan'a seslendi: 6 ay kala erken seçimi kabul etmem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçim çağrılarını yenileyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Özel, "6 ay kala erken seçimi kabul etmem" dedi.

Bahçeli'den DEM Parti ile tokalaşma açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 1 Ekim'de Meclis'te DEM Partili milletvekillerinin elini sıkması ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nın bileşeni olan MHP'nin genel başkanı olarak, Cumhur İttifakının ve Türk milletinin, Cumhurbaşkanı olarak görevini üstlenmiş olduğu bir şahsın bu çağrısına bir adım atmak bana düşen en önemli görevdir. Buradan başka bir anlam çıkarmak doğru değildir" dedi.

AFAD Müdürü Tatar'dan Marmara Bölgesi için deprem uyarısı

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, Marmara Bölgesi'nde büyük bir deprem riski olduğuna dikkat çekerek, 1999 İzmit depremi ile 1912 Mürefte depremleri arasında kalan fay hattının henüz kırılmadığını ve 250 yıllık bir birikimin olduğunu söyledi. Bu durumun, 7.2 ile 7.8 arasında bir büyüklükte deprem üretebileceği anlamına geldiği belirtildi.

'10 Manşette Bugün' | 4 Ekim 2024 '10 Manşette Bugün' | 4 Ekim 2024

Beyoğlu tacizcisinin ifadesi ortaya çıktı: Cebine 500 TL sıkıştırdım, sarhoştum hatırlamıyorum

İstanbul Beyoğlu'nda bir kadına sokak ortasında cinsel saldırıda bulunan Semir Tarhan'ın "500 TL cebine yardım olarak para sıkıştırdım. Sarhoştum, sarılmaya çalıştığım anları hatırlamıyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum" sözleriyle kendisini savunduğu öğrenildi.

TBMM, 8 Ekim'de 'İsrail tehdidi' gündemiyle toplanacak

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in 8 Ekim'de TBMM Genel Kurulu'nu kapalı oturumda İsrail konusunda bilgilendireceğini açıkladı.

Özgür Özel ve Gülşah Durbay iddialarını yazan CHP'li Küçükaydın için ihraç talebi

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkındaki iddialarla ilgili olarak parti üyesi Ebru Küçükaydın'ın 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

Ezgi Apartmanı davasında tutuklu sanık Mehmet Tekin tahliye edildi

6 Şubat 2023'teki depremde yıkılan Ezgi Apartmanı'nda 35 kişinin ölümüne ilişkin ikisi tutuklu, biri tutuksuz, ikisi firari 5 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, tutuklu sanık Mehmet Tekin'in yurt dışına çıkış yasağı ve haftada iki gün imza atması şartıyla tahliyesine karar verdi.

Meclis'te oturma düzeni değişiyor: İki parti yer değiştirecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda siyasi partilerin oturma düzeni değişiyor. Milletvekili sayısı en az olan Saadet-Gelecek Grubu MHP'nin yerine, MHP, DEM Parti'nin yanına geçiyor.

Muhabir: Şevval Dalgıç