Benzin ve motorine bir zam daha bekleniyor

Enflasyon, vergi artışları ve küresel piyasalarda yaşanan hareketlilik benzin ve motorin fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Gece yarısı 1 lira 38 kuruş zamlanan motorine bu gece yarısı 1 lira 40 kuruş zam bekleniyor. Benzine de 2 TL zam gelecek.

NATO Genel Sekreteri: İran, istikrar ve güvenliğe ihtiyacı olan Orta Doğu'nun istikrarsızlaşmasından sorumludur

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İran'ın "ülke içinde baskıcı, dışarıdaysa saldırgan tutum sergilediğini" aktararak, "İran, istikrar ve güvenliğe ihtiyaç duyan Orta Doğu'nun istikrarsızlaşmasından sorumludur." dedi.

Bahçeli’den kilise saldırısına ilişkin açıklama: Provokasyona karşı uyanık olmalıyız

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde düzenlenen saldırıya ilişkin, "Toplumsal huzurumuzu bozmak asayiş ve güvenliğimizi bulandırmak amacıyla zehir ve zillet saçan Türkiye düşmanları hiç boş durmuyor hain emellerinden vazgeçmiyor. 31 Mart seçimlerine kadar provokasyon ortamını canlı tutmayı, ülkemizin sinir uçlarıyla oynamayı planlayan karanlık ellere azami şekilde uyanık olmalıyız" dedi.

CHP'nin İzmir adayı Tugay'dan Eren Erdem'in 'Cengiz Holding'e arsa sattı' iddialarına yanıt

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, Eren Erdem'in kendisi hakkındaki 'Cengiz Holding'e arsa sattı' iddialarına yanıt verdi. Tugay, "Acemi olduğum dönemdi. Mahkeme yoluna gitmeden pazarlık yaptım ve burayı sattım" dedi.

TÜRK-İŞ: Ocak ayında yoksulluk sınırı 49 bin 19 lira oldu

TÜRK-İŞ, ocak ayında 4 kişilik aile için açlık sınırını 15 bin 48 lira, yoksulluk sınırını 49 bin 19 lira olarak hesapladı.

'10 Manşette Bugün' | 29 Ocak 2024 '10 Manşette Bugün' | 29 Ocak 2024

Yeniden yargılanma talebi reddedilen Osman Kavala’dan yazılı açıklama Yeniden yargılanma talebi reddedilen Osman Kavala’dan yazılı açıklama

Erdoğan, AK Parti’nin seçim beyannamesini açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı. Erdoğan, "Yeni dönemde, afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri kuracağız, şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getireceğiz" dedi.

Yeniden aday gösterilmeyen Tunç Soyer'den ilk açıklama: Aday olmayacağımı MYK toplantısından 5 dakika önce öğrendim

İzmir için yeniden aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kararın kendisine MYK toplantısından 5 dakika önce tebliğ edildiğini söyledi. Soyer, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday belirleme süreçlerindeki eksikleri ve hataları olduğunu düşünüyorum. Öncelikle Genel Merkez tarafından kapalı kapılar ardında yürütülen çalışmalar, yapıldığı söylenen memnuniyet anketleri, sayısı, yöntemi ve sonuçları usulen ve esasen adil değildir" dedi.

Özgür Özel: Her siyasi partiyle ne kadar ilişkimiz varsa DEM’le de o kadar ilişkimiz var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Arkada odada DEM’in Meclis İdare Amiri ile oturup aynı masada yemek yerler, sohbet ederler, şakalaşırlar birbirleri ile ilişki kurarlar kamera önüne çıkınca sahtekarlığa başlarlar. Arkada can ciğer kuzu sarma burada sahtekar. Özgür Özel’in, CHP’nin DEM’le olan ilişkisi gözün önünde, kamera önünde neyse arkada da odur” dedi.

Başak Demirtaş, DEM Parti'nin İBB adayı olmak için başvuru yaptı

Başak Demirtaş, DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak için başvuru yaptı.

Can Atalay'ın vekilliği TBMM'de okunan kararla düşürüldü

Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi kararı mecliste okundu. Kararın okunmasıyla birlikte, Atalay'ın vekilliği düşürüldü.

Kaynak: Sümeyye Aksu